Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ξεκινώντας απ τα χθεσινά, λίγο εως πολύ αναμενόμενα τα αποτελέσματα. Η Γαλλία επικράτησε, πιο δύσκολα απ ότι περιμέναμε της Αυστραλίας. Η Αργεντινή για ακόμα μία φορά, ήταν κάκιστη έχοντας έναν παντελώς ανύπαρκτο τύπο στην άκρη του πάγκου τον Σαμπαόλι όπου ουδείς κατάλαβε τις αλλαγές που έκανε (εκτός απ τον εκφωνητή της ΕΡΤ). Πως γίνεται να έχεις Ντιμπάλα, Ιγκουαίν στον πάγκο και να βάζεις μέσα τον Παβόν; Υπό αυτή την έννοια, δεν με παραξένεψε η γκέλα της Αργεντινής. Η πρόκριση πλέον δυσκολεύει πολύ, πρέπει να κάνει το 2 στα 2 και κόντρα στην Κροατία δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Ενώ το τέλος της βραδιάς, μας βρήκε με μία άνετη νίκη της Κροατίας (που δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της) κόντρα στη Νιγηρία με 2-0.

Στοιχηματικά, βγήκε η βασική μας δυάδα, που είχα πάει σε πιο safe επιλογή με 1 & over 1.50 τη Γαλλία ενώ στις εκτιμήσεις, προτίμησα να ανεβάσω λίγο το ρίσκο, παίρνοντας 1 & -1,50 χάντικαπ, το οποίο χάθηκε.

Όσον αφορά τα σημερινά, έχουμε Κόστα Ρίκα Σερβία, Γερμανία Μεξικό και Βραζιλία Ελβετία. Απ' ότι φαίνεται με τη δυάδα που πρότεινα με τους άσσους  της Βραζιλίας και της Γερμανίας, λογικά πρέπει να ανακάλυψα την Αμερική. Είναι νομίζω οι προφανείς επιλογές της ημέρας. 

Απ τη μία η Σελεσάο αντιμετωπίζει την πολυεθνική ομάδα της Ελβετίας (έχει παίχτη ακόμα και απ το Πράσινο Ακρωτήρι), θέλει να ξεκινήσει με το δεξί, ο Τίτι στον πάγκο έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και η Βραζιλία μετά από χρόνια θυμίζει ότι είναι ομάδα και όχι one man show. Απ την άλλη η Γερμανία που ψάχνει το back to back στο Μουντιάλ, αφού είχε κατακτήσει το Μουντιάλ του 2014, Δεν θα είναι τόσο εύκολο το αποψινό παιχνίδι. Δεν είναι Ν. Κορέα το Μεξικό. Άλλωστε το Μεξικό έχει συμμετάσχει και στα 6 τελευταία Μουντιάλ. Βέλα, Ερνάντες και Λοσάνο μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των Γερμανών ωστόσο θεωρώ ότι έστω και δύσκολα εν τέλει θα επιβεβαιωθεί ο άσσος.

Καλή τύχη.