Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΧΑΜΟΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙ ΣΕΝΑΡΙΩΝ

Λέμε για τους Έλληνες ότι δεν ξέρουν να ψηφίζουν αλλά είναι κανείς να απορεί και με τους ψήφους των Ευρωπαίων. Μα τώρα σοβαρά αφήσαμε τη Φουρέιρα για να βγάλουμε τη χοντρή; Σαν παραγεμισμένη μπουγάτσα ήταν. Εν πάση περιπτώσει το ζήσαμε και αυτό χτες. 



Όπου για να το πούμε και λίγο σοβαρά, πλέον η Eurovision τείνει να γίνει απρόβλεπτη. Φέρανε τη Σουηδία οι επιτροπές με το έτσι θέλω στη 2η θέσηκαι ο κόσμος την είχε στην 5αδα απ το τέλος!!! Και φυσικά οι επιτροπές μας στέρησαν ένα πολύ καλό bet, διοτι η Νορβηγία θα ήταν και στην 10aδα και πάνω απ τη Σουηδία!! 

Όσον αφορά τον απολογισμό της χθεσινής ημέρας, είχαμε 2 στα 3 στις εκτιμήσεις, όπου όπως έγραψα σε Facebook και Twitter, όταν ακόμα ήταν στο ημίχρονο η Ταγιερες και η Νις είχε καθαρίσει το ματς, κάνουμε cash out, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε. Και τελικά ήταν σωτήρια επιλογή καθώς η Τάγιερες δέχθηκε δύο γκολ, έχανε 2-1 στο 90 και ισοφάρισε στο 97 με πέναλτι. Στο live τίποτα το ιδιαίτερο, 1 στα 3 με την Ιντερ να μην μπορεί να πάρει ούτε το Χ απ την αδιάφορη Σασσουόλο. Τέλος στη Eurovision, δεν πήγαμε καλά. Η Νορβηγία που έμεινε εκτός 10αδας λόγω των επιτροπών μας χάλασε δύο καλά bet, χάσαμε και την Κύπρο, χάσαμε και την Γαλλία και πέρασε η επιλογή για διαφορά του νικητή από τον δεύτερο μεταξύ 50 και 100 βαθμών σε απόδοση 2,75.

Αυτά όσον αφορά τη σύνοψη τη χθεσινή και πάμε στα σημερινά,

Τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία και στην ουρά γίνεται χαμός με την βαθμολογία να έχει ως εξής:

14. Μορειρένσε 32β. 
15. Φειρένσε 30β.
16. Πάκος Φερέιρα 30β.
-------------------------------
17. Εστρορίλ 29β.
18. Σετουμπάλ 29 β.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά. Απ όλες τις ομάδες που κινδυνεύουν το πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι το έχει η Σετουμπάλ. Παίζει εντός έδρας με την Τοντέλα. Η Τοντέλα στη μέση της βαθμολογίας και παντελώς αδιάφορη. Η Σετουμπάλ παίζει την ύπαρξη της και θέλει νίκη δική της και συνυασμό αποτελεσμάτων για να μείνει στην κατηγορία. Να μην κερδίσει η Εστορίλ και μία εκ των Φειρένσε και Πάκος. Προσέξτε τώρα. Υπάρχει παιχνίδι Φειρένσε Εστορίλ όπερ και σημαίνει ότι είτε η μία είτε και οι δύο θα χάσουν βαθμούς. Άρα η Σετουμπάλ μία εκ των δύο θα την έχει βάλει από κάτω. Άρα μετά θα ψάχνει ήττα της Πορτιμονένσε και είτε μη νίκη της Πάκος ώστε να περάσει και τη Πάκος είτε νίκη της Πάκος, ώστε να πάμε σε τριπλή ισοβαθμία και να πέσει η Πορτιμονένσε. Η Πορτιμονένσε παίζει εκτός έδρας με την Μπενφίκα. η οποία Μπενφίκα, παλεύει για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν κάνει γκέλα η Σπόρτινγκ εκτός έδρας με τη Μαριτίμο και της πάρει τη θέση στο νήμα. Η Πάκος. παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη Πορτιμονένσε που προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Προφανώς δεν είναι εύκολο το παιχνίδι για την Πάκος αλλά εδώ που φτάσαμε και έτσι όπως τα έχουμε βάλει κάτω, αν δεν κερδίσει κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί στη 2η κατηγορία.

Συνοψίζοντας λοιπόν:
Κρατάμε δυάδα με άσσο την Σετουμπάλ (1,53) και διπλό την Πάκος (1,95)

Καλή τύχη.