Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΠΑΛΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ...

Φέτος αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλές κηδείες τώρα στο φινάλε. Καμία σχέση με πέρσι όπου είχαμε στήσει πανηγύρι και πληρωνόμασταν κάθε βδομάδα. Αν ανατρέξει και κανείς στα στατιστικά του site, είναι όλα στο κόκκινο. Χτες το κοντέρ έγραψε 0 στα 2. Με τη Χάρτμπεργκ να ισοφαρίζεται απ την προτελευταία Λίτς σε 2-2, ενώ προηγούνταν με 2-0. Η δε Μπρεστ ενω προηγήθηκε με 1-0 επί της ουσίας στο τέλος λόγω των άλλων αποτελεσμάτων βολεύτηκε με το Χ, στο τελικό 2-2.

Το χω γράψει και θα το ξανά γράψω. Όταν τελειώνουν τα πρωταθλήματα κίνητρο θα παίξεις, δε γίνεται να το κάνουμε διαφορετικά. Προφανώς βέβαια δεν θα πας να το παίξει στο 1,30 ή σε απόδοση που απέχει πολύ απ την πραγματική αλλά καλώς ή κακώς κίνητρο θα παίξεις. Απλά φέτος έχουν μιλήσει και οι μουγκοί. Άλλωστε ποιος δεν είχε παίξει εκείνο το διπλό της Νάπολι στη Φιορεντίνα, όπου η Φιορεντίνα έδωσε το πρωτάθλημα στη Γιουβέντους; Τι να λέμε τώρα...

Πάμε στα σημερινά,

Α Ισπανίας: Λα Κορούνια Βιγιαρεάλ 2 1,85 (19:30)
Προτελευταία αγωνιστική στην Ισπανία, με το διπλό της Βιγιαρεάλ να γνωρίζει μεγάλη πτώση. Άνοιξε οριακά πάνω απ το 2,00, πλέον είναι στο 1,85. Η Λα Κορούνια έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και πλέον σκέφτεται την επόμενη μέρα ενώ η Βιγιαρέαλ θέλει τη νίκη για να κλειδώσει το Europa League. Η Βιγιαρεάλ θα θελήσει να το κάνει από απόψε, διότι τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Ρεαλ όπερ και σημαίνει ότι ακόμα και τα δεύτερα να κατεβάσει η Ρεάλ, δεν παύει να είναι Ρεάλ! Η Βιγιαρεάλ παρ ότι και η 7η θέση οδηγεί στο Europa, θέλει είτε την 5η είτε την 6η, διότι πολύ απλά θα πάει απευθείας και όχι μέσω προκριματικών το καλοκαίρι. Οπότε θέλει να το καθαρίσει από σήμερα και να πάει άνετη στο Μπερναμπέου. Διπλό λοιπόν.

Α Αργεντινής: Ολίμπο Τάγιερες 2 1,50 (21:30)
Τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή. Η Ολίμπο αδιάφορη η Τάγιερες απ την άλλη θέλει νίκη και μόνο νίκη και ταυτόχρονα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βγει Λιμπερταδόρες. Είναι εφικτός αυτός ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων; Φυσικά. Η Τάγιερες για να βγει Λιμπερταδόρες θέλει νίκη δική της και μη νίκη της Ιντεπεντιέντε και της Ράσινγκ ή ήττα της Ουρακάν. Όλες έχουν δύσκολα παιχνίδια. Η Ουρακάν παίζει εντός με τη Μπόκα, η Ιντεπεντιέντε παίζει εκτός με την Ουνιον και η Ρασίνγκ παίζει εντός με την Κολόν, που η Κολόν θέλει νίκη για να βγει Σουταμερικάνα. Άρα όπως αντιλαμβάνεστε κίνητρο και ποιότητα ομάδας μας οδηγούν στο διπλό της Τάγιερες.

Α Γαλλίας: Νις Καεν 1 1,60 (22:00)
Προτελευταία αγωνιστική στη Γαλλία. Η Νις ψάχνει νίκη και μόνο νίκη για να μπει στις θέσεις του Europa League και ταυτόχρονα γκέλα της Σεντ Ετιεν που παίζει εκτός με τη Μονακό ενώ απ την άλλη η Καεν είναι κάπως άνετη, όντας στο +3 απ τη ζώνη του υποβιβασμού τη στιγμή που οι από κάτω της ομάδες έχουν δύσκολα παιχνίδια. Η Καεν βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και αν δεν είχε κάνει καλό α γύρο αυτή τη στιγμή θα είχε πέσει. Σειρά κακών εμφανίσεων που αναμένω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να το εκμεταλλευτεί η Νις, που μεσοεπιθετικά έχει την ποιότητα να το κάνει αυτό και να κάνει ένα μεγάλο βήμα λίγο πριν τη γραμμή και να πάρει θέση για το Europa League. 

ΥΓ: Αργότερα θα ανέβει κείμενο με προτάσεις για Eurovision

Καλή τύχη.