Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ

Θα ξεκινήσω λίγο απ το προηγούμενο σαβ/κο, όπου είδαμε τους μουγκούς να μιλάνε, τους τυφλούς να βλέπουν και να πηγαίνει όλος ο πλανήτης κουβάς, με το διπλό της Νάπολι. Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο, περιμένουμε όλοι αυτή την περίοδο για να βγάλουμε όλα τα σπασμένα της χρονιάς και να πληρωθούμε. Ε, λοιπόν το προηγούμενο Σαβ/κο ήταν το απόλυτο βατερλό, ειδικά στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας έγινε σφαγή. Ενώ 4-5 σημεία που έσπασαν αρκούσαν για να καταστρέψουν πολύ κόσμο. Θεωρώ ωστόσο, ότι εμείς με τα δεδομένα που είχαμε παίξαμε σωστά, ασχέτως αποτελέσματος.

Το παρελθόν όμως είναι για να μένει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και πάμε στα φρέσκα, όπου χτες πληρωθήκατε πολύ καλά το διπλό της Γκρενόμπλ, το χα ανεβάσει σε Facebook και Twitter απ την Πέμπτη για να προλάβουμε την απόδοση. Σημείο που το χα σταμπάρει απ τη Δευτέρα αλλά αποδόσεις βγήκαν την Πέμπτη. Τόσο η Β όσο και η Γ Γαλλίας, όπως και πέρσει με τα λάθη που εντοπίζαμε στη Stoiximan έτσι και φέτος πληρώνουν αρχοντικά γι αυτό και ανεβαίνουν οι προτάσεις σαν Bet Alert νωρίτερα σε Facebook kai Twitter. Ένα τεχνικό πρόβλημα δυστυχώς δεν με άφησε να ανεβάσω και την ανάλυση χτες στο site.

Πάμε στα σημερινά,

Β Αγγλίας: Μπαρνέτ Τσέστερφιλντ 1 1,60 (17:00)
*Τελευταία αγωνιστική
Παίζει ο τελευταίος με τον προτελευταίο. Η Τσέστερφιλντ είναι υποβιβασμένη εδώ και καιρό ενώ η Μπάρνετ έχει σημαντικές ελπίδες παραμονής. Καταρχήν η Μπάρνετ θέλει νίκη δικής της για να μείνει και να χάσει η Μόρκαμ απ την Κόβεντρι εκτός έδρας. Η Μπαρνετ λοιπόν πρέπει να κάνει το καθήκον της και από εκεί και ύστερα να περιμένει τα ευχάριστα νέα απ το γήπεδο της Κόβεντρι. Στο Κόβεντρι Μόρκαμ, η ισοπαλία δίνει 2,40; Ο λόγος; Απλός. Με ένα Χ η Μόρκαμ σώνεται μαθηματικά, με ένα Χ η Κόβεντρι είναι στα μπαράζ. Ωστόσο δεν μιλάμε για Ιταλία ή για Ελλάδα. Συνεπώς ακόμα και στο Χ να είναι στο 80 πχ το ματς της Κόβεντρι η Μπάρνετ δε μπορεί να τα παρατήσει διότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να βάλει γκολ η Κόβεντρι και να αλλάξει πλήρως το σκηνικό. Άρα η Μπάρνετ πρέπει να κάνει τη δουλειά της σήμερα και από εκεί και πέρα θα φανεί. Ο άσσος είναι μια χαρά στο 1,60.

Β Ισπανίας: Μπαρτσελόνα Β Ρέους 1 1,80 (19:00)
Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν η Μπαρτσελόνα Β δεν κερδίσει έπεσε, τόσο απλά. Είναι ήδη στο -5 απ την Αλμερία και απομένουν μαζί με τη σημερινή 5 αγωνιστικές ακόμα. Η μικρή Μπαρτσελόνα έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Το αποψινό με τη Ρέους είναι το πιο βατό ως το τέλος, με τη Ρεους παντελώς αδιάφορη. Προσθέστε σε αυτό ότι η Ρέους είναι ομάδα της Καταλονίας με ότι αυτό συνέπαγεται.... Θα πάμε και εδώ με τον άσσο, στο τίμιο 1,80.

Καλή τύχη και φυσικά τα λέμε στο live σε Facebook kai Twitter.