Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ

Χτες το κοντερ έδειξε 0 στα 2. Η Νέουσταντ απ τη μία έχασε την χρυση ευκαιρία να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο και δεν αποκλείω στο τέλος να χάσει και τα πλέι οφ ανόδου απ την Ριντ. Απ την άλλη η Μπρόντμπι προηγήθηκε 0-2 από νωρίς αλλά κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ, στο 89 και στο 96!!!! και πλέον έχασε το πρωτάθλημα. Πραγματικά απίστευτο.

Παρ ότι είχαμε 0 στα 2, για μένα όσοι παίξαμε αυτη τη δυάδα, παίξαμε σωστά με βάση τα δεδομένα που είχαμε. Ήταν σωστό το διάβασμα αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Απλά το λέω για να ξέρεις πότε χάνεις επειδή δεν διάβασες σωστά και πότε απλά επειδή η μπάλα είναι στρογγυλή.

Πάμε στα σημερινά,

Κύπελλο Αγγλίας: Τσέλσι Μάντσεστερ Γ.:  Κατάκτηση Μαν Γιουν 1,90 (19:30)
Ίσως ο τελικός της παρηγοριάς μιας και είναι το μόνο τρόπαιο που μπορεί να κατακτήσουν οι δύο ομάδες. Αμφότερες δεν έκαναν καλή χρονιά. Η Τσέλσι έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ με τον Κόντε να αποχωρεί μετά το συγκεκριμένο παιχνίδια απ τον πάγκο των μπλε και στη θέση του να έρχεται, κατά πάσα πιθανότητα ο Ποκετίνο. Κάκιστη η χρονιά και απλά στόχος για σήμερα είναι να σωθεί ότι σώζεται. Άνευρη χρονιά για την Τσέλσι, δίχως πάθος. Φάνηκε και στο τέλος, όταν έχασε, τις όποιες ελπίδες είχε απ το πουθενά για την 4αδα, με αυτό το 0-0 κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Απ την άλλη η Γιουνάιτεντ τερμάτισε στη 2η θέση. Είναι και η καλύτερη στη μετα Φέργκιουσόν εποχή αλλά πραγματικά αδυνατώ να θυμηθώ ένα καλό παιχνίδι των Κόκκινων Διαβόλων. Δεν έθελξε σε κανένα σημειο της χρονιάς με την απόδοση της και απλά αρκέστηκε στην 2η θέση. Σήμερα έχει την ευκαιρία, αντίστοιχα και εκείνη, να κάνει ένα γλυκό φινάλε. Το καλοκαίρι πάντως αναμένεται να γίνουν πολλές αλλαγές σε επίπεδο ρόστερ. Στο δια ταύτα, ο τελικός όπως καταδεικνύουν και οι αποδόσεις είναι μοιρασμένος. Απλά θεωρώ ότι είναι λίγο καλύτερη η Γιουνάιτεντ. Μοιάζει πιο ομάδα στα μάτια μου.

Α Γαλλίας: Τουλούζ Γκινγκάμπ 1 1,57 (22:00)
Τα πράγματα είναι απλά στην τελευταία αγωνιστική της Γαλλίας. Η Τουλούζ βρίσκεται στη ζώνη των πλέι αουτ. Για να σωθεί θέλει νίκη δική της και ήττα της Καεν απ την Παρί. Σενάριο πολύ πιθανό. Η Τουλούζ όμως είναι στο +1 απ την Τρουά. Όπερ και σημαίνει ότι θέλει τη νίκη, έτσι ώστε σε κάθε περίπτωση να είναι στη ζώνη των πλέι αουτ και όχι στον απευθείας υποβιβασμό. Η Τρουά βέβαια παίζει με τη Μονακό. Δύσκολα η Τρουά θα πάρει βαθμό ή βαθμούς αλλά είναι και αυτό ένα σενάριο που δεν παύει να υπάρχει και να προσδίδει μία αναγκαιότητα βαθμών για την Τουλούζ. Η Γκινγκάμπ είναι αδιάφορη. Πάμε στον άσσο λοιπόν.

Καλή τύχη.