Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙΣ

Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα απ τα τελευταία, ας πούμε ενδιαφέροντα ΣΚ, της στοιχηματικής χρονιάς μιας και τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα ρίχνουν αυλαία. Ως εκ τούτου, οι επιλογές μας είναι μετρημένες. Αλλά αυτά θα τα δούμε αναλυτικά το Σάββατο.

Όσον αφορά τα παιχνίδια της Παρασκευής, ήδη απ την Τρίτη έχει ανέβει Bet Alert, σε Facebook και Twitter με το διπλό της Νέουσταντ στη Β Αυστρίας. Το διπλό παραδόξως, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει πέσει σε απόδοση και κυμαίνεται πέριξ του 1,95. Για μένα η εύλογη, για την εποχή και το κίνητρο, θα ήταν στο 1,75. Συνεπώς αξίζει να το παίξεις και ας το χάσεις.



Η Νέουσταντ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας όμως με τη Ριντ στην 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Η Χάρτμπεργκ που βρίσκεται στην 2η θέση έχει 59 βαθμούς, δύο παραπάνω δηλαδή απ τη Νέουσταντ που έχει 57. Απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής. Η Νέουσταντ συνεπώς θέλει νίκη και μόνο νίκη και παράλληλα ψάχνει μία γκέλα για κάποια απ τις δύο από πάνω τις ομάδες, την Ριντ και την Χάρτμπεργκ. Ε, λοιπόν ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για την Νέουσταντ. Η Νέουσταντ παίζει εκτός με την αδιάφορη Βάτενς και η Ριντ παίζει με την Χάρτμπεργκ. Όπερ και σημαίνει ότι αν η Νέουσταντ κερδίσει θα είναι σίγουρα ή 3η ή 2η. Καταλαβαίνετε λοιπόν για τη ευκαιρία μιλάμε. Η Νέουσταντ είναι έμπειρη ομάδα, έχει τη φανέλα και νομίζω ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδιαφορία της Βάτενς. Στο 1,95 το διπλό.

Για όσους θέλουν να το κάνουν δυάδα, το διπλό της Μπρόντμπι, δυστυχώς όταν το ανέβασα έπεσε κάτω απ το 1,40. Με την Μπρόντμπι να προέρχεται από δύο σερί γκέλες και πλέον απέκτησε συγκάτοικο την Μίτιλαντ στην κορυφή. Τώρα, αν δεν θέλει να χύσει την καρδάρα με το γάλα, θα το πάρει το ματς κόντρα στην παντελώς αδιάφορη Χόρσενς που απλά περιμένει τη λήξη των πλέι οφ. Θα μιλάμε για αυτοκτονία αν η Μπρόντμπι χάσει το πρωτάθλημα στο φινάλε και μάλιστα κόντρα στην αδιάφορη Χόρσενς. Διπλό, με την απόδοση επαναλαμβάνω, να μην ικανοποιεί πλέον.

Καλή τύχη.