Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΚΛΑΣΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Την Τετάρτη είχαν ανέβει, όπως γράφαμε και χτες σε Facebook και Twitter, δύο προτάσεις. Η μία με τριάδα για την Παρασκευή όπου πλήρωσε εύκολα & ξεκούραστα και μία ακόμη με δυάδα για το Σάββατο όπου επίσης μας πλήρωσε εύκολα. Νομίζω δεν έχετε παράπονο. Κακά τα ψέματα, αν δεν βγει μεροκάματο τώρα που τελειώνουν τα πρωταθλήματα, πότε θα βγει;

Πάμε στα σημερινά,

Α Ιταλίας: Κάλιαρι Μπολόνια 1 1,95 (13:30)
Κλασικό ιταλικό παιχνίδι με κλασικό σενάριο. Απ τη μία η Κάλιαρι θέλει τη νίκη για να σφραγίσει την παραμονή της και απ την άλλη η Μπολόνια παντελώς αδιάφορη. Και με κερασάκι στην τούρτα τις καλές σχέσεις των δύο ομάδων. Η Κάλιαρι ναι μεν προέρχεται απ την 4αρα που έφαγε απ την Ιντερ ωστόσο ο Λόπεζ ξεκούρασε αρκετούς βασικούς για να τους έχει φρέσκους για το σημερινό παιχνίδι που ξεκινά σε λίγη ώρα. Η Κάλιαρι δεν έχει ρόστερ για να πέσει, έχει καλή ομάδα (για τα δεδομένα της) και είναι το φαβορί σήμερα κόντρα στην Μπολόνια του Ντοναντόνι που σήμερα θα έχει 4 βασικούς εκτός και τον Παλάσιο αμφίβολο ή τέλος πάντων όχι απόλυτα έτοιμο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα πάμε με τον άσσο στο 1,95.

Α Τουρκίας: Κόνιασπορ Κασίμπασα 1 1,50 (16:00)
Η Κόνιασπορ με νίκη σήμερα κόντρα στην αδιάφορη Κασίμπασα, έχει τη χρυσή ευκαιρία να βγει απ τη ζώνη του υποβιβασμού και να πιάσει την Οσμάνλισπορ. Η Κόνιασπορ είναι 4 σερί ματς αήττητη, ο Γιαλτσιν έχει συμμαζέψει την κατάσταση και σήμερα ήρθε η ώρα να κάνει το αποφασιστικό βήμα παραμονής. Η Κασίμπασα απ την άλλη είναι πλέον απελευθερωμένη, θεωρητικά έχει ελπίδες και για την πέμπτη θέση πρακτικά είναι ευχαριστημένη που σώθηκε άνετα. Εκτιμώ ότι είναι πιο δυνατό το κίνητρο της Κόνιασπορ και θα πάω στον άσσο.

*Η φωτογραφία είναι απ το Jardin Angails της Γενεύης, το Flower clock. Σήμερα θα έχει και νέο video σε Facebook.

Καλή τύχη.