Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ MUST WIN ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΟΛΙΚΟ Χ

Επιστροφή λοιπόν στην κανονικότητα, μετά από 10 μέρες, όπου το κουπόνι ήταν της πλάκας, με τα φιλικά των εθνικών ομάδων. Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία και τα κουκιά είναι μετρημένα. Σίγα θα σιγά έχετε το νου σας, μπορεί να ανεβαίνουν σε Facebook και Twitter, προτάσεις για Σ/Κ από νωρίς μέσα στη βδομάδα για να προλάβουμε αποδόσεις. Θυμάστε φαντάζομαι τι πανηγύρι είχαμε στήσει με τις λάθος αποδόσεις της Stoximan στη Β Γαλλίας....

Πάμε όμως στα σημερινά, όπου έχουμε πολύ πράγμα,

Α Ιταλίας: Κάλιαρι Τορίνο Goal/Goal 1.72 (16:00)
Αμφότερες οι ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα, βρίσκουν εύκολα δίχτυα. Είναι παραδοσιακό ζευγάρι για αμφίσκορο και over. Στα τελευταία 8 μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας έχουν έρθει όλα goal/goal, ενώ έχουν φέρει και υψηλά σκορ. Η Κάλιαρι είναι στο +5 απ την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Τορίνο είναι πλέον αδιάφορη και άνετη βαθμολογικά στη μέση του πίνακα. Ο μόνος ίσως ανασταλτικός παράγοντας είναι η αλλαγή απ το σύνηθες 4-3-3 της Τορίνο σε 3-5-2 απ τον Ματσάρι λόγω των 4 συνεχόμενων ηττών. Αλλά με Ιάγο Φαλκέ και Μπελότι μπροστά κάπου θα το βρεί το γκολ. Πάμε λοιπόν στο αμφίσκορο.

Α Γερμανίας: Στουτγάρδη Αμβούργο 1 1,72 (16:30)
Το Αμβούργο όντας πλέον στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς και στο -7 απ τα πλέι αουτ, ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Θαύματα ως γνωστόν στις μέρες δεν γίνονται.... Και λέω για μικρό θαύμα διότι όσο και να κάτσεις να δεις αυτή την ομάδα δε σε πείθει οτι μπορεί να σωθεί. Κι όταν την προηγούμενη βδομάδα προηγείσαι με 1-0 κόντρα στη Χέρτα σε must win παιχνίδι και εν τέλει χάνεις με ανατροπή, συμπληρώνεις 14 παιχνίδια χωρίς νίκη, δεν γίνεται να σωθείς, τόσο απλά. Πέραν τούτου και ο Τιτς που ανέλαβε την ομάδα, φαίνεται λίγος. Άφησε και τον Κ. Παπαδόπουλο εκτός 11αδας, εκείνος του τα έχωσε δημόσια, ζήτησε συγγνώμη ύστερα και σήμερα πάλι εκτός, όπως και ο φορ Γουντ. Απ την άλλη η Στουτγάρδη είναι σε τελείως διαφορετικό μομέντουμ, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έχει μεταμορφωθεί πλήρως από τότε που την ανέλαβε ο Κορκούτ και μοιάζει λες και είχε το μαγικό ραβδάκι. Μέχρι και ο Μάριο Γκόμες είναι αναγεννημένος. Με αυτά τα δεδομένα, έτσι όπως είναι η εικόνα των δύο ομάδων ο άσσος είναι μονόδρομος.

Πρέμιερ Αγγλίας: Γουοτφορντ Μπόρνμουθ Χ 3,50 (17:00)
Αν δεν ήταν Πρέμιερ Λιγκ και ήταν Ελλάδα ή Ιταλία, το Χ θα έπαιζε κάπου στο 2,80. Αλλά εδώ μιλάμε για Αγγλία, τελείως διαφορετική νοοτροπία αλλά τα μαθηματικά είναι ίδια. Και εξηγούμαι. Οι δύο ομάδες αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στους 36 βαθμούς. Το όριο σωτηρίας, με βάση τις εκτιμήσεις, στη φετινή Πρέμιερ θα είναι στους 37 βαθμούς. Όπερ και σημαίνει, βάζουν και οι δύο ομάδες ένα βαθμό στο σακούλι τους σήμερα, φεύγουν αγκαλιασμένοι απ το γήπεδο και όλα καλά.
Ωραίο το σενάριο, η ζωή όμως δεν είναι cinema... Μονό αποδεκτό, παίζεται το Χ λόγω απόδοσης.

Τσεχία: Τέπλιτσε Σπάρτα Πρ. 2 2,15 (18:00)
Μετά την καταστροφική περίοδο του μέγα απατεώνα Στραματσόνι η Σπάρτα προσπαθεί να συνέλθει και να σώσει ότι μπορεί να σωθεί σε μία χαμένη χρονιά και να μη χάνει το τρένο της Ευρώπης. Με τον Χαπάλ στον πάγκο, μετρά 4 συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική παρ ότι βρέθηκε να κερδίζει 3-0 την Σλάβια Πρ. στο μεγάλο ντέρμπι της Πράγας εν τούτοις ισοφαρίστηκε σε 3-3!! Πλέον θέλει νίκη και μόνο νίκη απόψε κόντρα στην αδιάφορη Τέπλιτσε διότι είναι στο -7 απ τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στο -3 απ την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Με τον Χαπάλ στον πάγκο υπάρχει βελτίωση για τη Σπάρτα, έχασε δύο παιχνίδια στην τελευταία φάση και σήμερα ήρθε η ώρα του νομίζω σε αυτό το must win κόντρα στην Τεπλιτσε, που παρ ότι αδιάφορη, εντός έδρας είναι δυνατή (6-3-0). Το διπλό στο 2,15.

Καλή τύχη.