Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΝΑ DO OR DIE ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Χτες έγραφα για come back και εν τέλει το κοντέρ έγραψε 0 στα 2!! Έβλεπα το παιχνίδι της Λέστερ, πίεζε συνέχεια, έκανε ευκαιρίες και εν τέλει το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις. Αλλά μας πλήρωσε πολύ καλά στο live, όπου πήραμε επόμενο γκολ στο 3,75 ενώ πέρασε και ο άσσος της Γουότφορντ επίσης στο live σε αποδ 4,00. Συνολικά 2 στα 4 στο live αλλά με τα δύο αυτά σημεία επί της ουσίας σώθηκαν τα προσχήματα. Το παιχνίδι της Νάπολι με τη Ρόμα, το βάζω στη σφαίρα του ανεξήγητου, δεν έχω να πω κάτι.

Α Γερμανίας: Κολωνία Στουτγάρδη 1 2,45 (16:30)
Το παιχνίδι είναι Do or Die για την Κολωνία. Ή νικά και ελπίζει στο θαύμα της παραμονής ή δεν κερδίζει και απλά λέει αντίο στην κατηγορία και ας έχουμε ακόμα άλλες 9 αγωνιστικές. Η Κολωνία στο δεύτερο γύρο κάνει πρωταθλητισμό, πάρει τρένο με αποκορύφωμα το τεράστιο διπλό μέσα στη Λειψία την προηγούμενη βδομάδα και εκεί που η παραμονή έμοιαζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας πλέον με τα χθεσινά αποτελέσματα είναι στο -8 απ τη Μάιντζ με ένα παιχνίδι λιγότερο το σημερινό. Όπερ και σημαίνει ότι αν σήμερα κερδίσει η Κολωνία πάει στους 5 βαθμούς και όλα μπορούν να γίνουν. Κατά συνέπεια μιλάμε για απόλυτα κομβικό παιχνίδι, το καταλαβαίνουμε εμείς άρα το έχουν καταλάβει και αυτοί. Βέβαια απέναντι της βρίσκει την αναγεννημένη Στουτγάρδη όπου με τον Κορκούτ στον πάγκο μετρά (3-1-0) και με εξαιρετικές εμφανίσεις. Η Στουτγάρδη είναι στο +5 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, προφανώς και θέλει βαθμούς αλλά η Κολωνία δίνει σήμερα τον νυν υπερπάντων αγώνα. Πάμε και εμείς μαζί της.

Σουπερλιγκ: Λεβαδειακός Λάρισα Χ 2,90 (17:15)
Κοιτάζοντας τη βαθμολογία, το Χ δεν χαλάει καμία απ τις δύο ομάδες. 25 βαθμούς η Λάρισα, 26 ο Λεβαδειακός, στο +9 και +10 απ τη γραμμή του υποβιβασμού αντίστοιχα και ένας ακόμα βαθμός στο σακούλι. 

Καλή τύχη.