Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: COMBO ME ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Τίποτα το ιδιαίτερο η χθεσινή μέρα, όπου το δυνατό μας σημείο με το διπλό της Μοντρόουζ αναβλήθηκε ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Σήμερα το κουπόνι θεωρώ ότι είναι καλύτερο και προσφέρεται για live betting άλλωστε έχουμε και την τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο, όπου έχουμε μάχες σε ουρά και πλέι οφ. 

Α Βελγίου: Μαλίν Μπέβερεν 1 1,45 (15:30)
Όπως προείπα είναι η τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο εκεί όπου αναμένονται ιδιαίτερες συγκινήσεις. Μαλίν και Έουπεν ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της βαθμολόγιας. Η Μαλίν λόγω διαφοράς τερμάτων (έχει ένα γκολ παραπάνω) είναι πάνω απ την Έουπεν. Αμφότερες παίζουν εντός έδρας με αδιάφορους αντιπάλους. Η Μαλίν κρατά την τύχη στα χέρια της, θέλει νίκη και να μην κερδίσει η Έουπεν με μεγαλύτερη διαφορά απ ότι εκείνη. Δηλαδή αν η Έουπεν κερδίζει 2-0 θα πρέπει και η Μαλίν να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά. Ανάμεσα σε Έουπεν και Μαλίν, επέλεξα τη Μαλίν, θεωρώ ότι είναι πιο μεγάλο όνομα. Το γήπεδο θα είναι sold out αλλά κυρίως μου ήρθε στο μυαλό, ένα διπλό που είχε βγάλει η Μαλίν τη σεζόν 2014-15, μέσα στην έδρα της Σερκλ Μπριζ και χάρισε την παραμονή στη Μπέβερεν. Ξέρετε ότι το Βέλγιο δεν είναι και πρωτάθλημα που πας με το σταυρό στο χέρι... Και παρ' ότι το παρελθόν έχει δείξει μεγάλες κηδείες την τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο έβαλα τον άσσο της Μαλίν στο παιχνίδι μου.

Α Ιταλίας: Κάλιαρι Λάτσιο 2 & Over 1.5 2.05 (16:00)
Η Λάτσιο προέρχεται από σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, αποκλεισμό από τον κύπελλο, ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και  ισοπαλία εντός έδρας με τη Ντιναμό Κιέβου. Βγάζει κούραση η Λάτσιο στο παιχνίδι της, φαίνεται αυτό. Ωστόσο, ο Ιντζάγκι πρέπει να βρει λύσεις. Είναι κρίσιμη ετούτη η βδομάδα καθώς μετά το παιχνίδι στη Σαρδηνία πάει στην Ουκρανία για τον επαναληπτικό. Σκέψεις για ροτέισον δεν υπάρχουν αφού δεν υπάρχουν και τα περιθώρια για απώλειες βαθμών. Η Κάλιαρι απ την άλλη και αυτή θέλει βαθμούς είναι στο +3 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, κόντρα σε ομάδες της πρώτης 6αδας έχει πάρει όλους κι όλους, έναν μόλις βαθμό ενώ απ τους Σαρδηνούς θα λείψει ο βασικός επιθετικός χαφ Ζοάο Πέδρο (21/5) που βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Χαν και Παβολέτι το επιθετικό δίδυμο των Σαρδηνών. Πάμε σε combo με διπλό και over 1.50 για τους Λατσιάλι για να ανεβάσουμε και την απόδοση.

Καλή τύχη και τα λέμε σε facebook και Twitter για live betting.