Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Για το παιχνίδι της Τούμπας και τα όσα ακολούθησαν έχουν ήδη γραφτεί αρκετά, νομίζω ότι τα υπόλοιπα περιττεύουν. Έχουμε το ποδόσφαιρο και την κυβέρνηση που μας αξίζει αυτό και πάμε παρακάτω μιας και σήμερα έχουμε τα παιχνίδια ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάντσεστερ Γ. Σεβίλλη Πρόκριση Μάντσεστερ Γ. 1,40
Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι, η Σεβίλλη ήταν πολύ καλύτερη απ τη Γιουνάιτεντ. Ο Μουρίνιο κατέβασε τη Μάντσεστερ απλά για να πάρει την ισοπαλία και είχε σε εξαιρετική μέρα τον Ντε Χέα. Φυσικά το 0-0 είναι ύπουλο σαν σκορ καθ' ότι η Μάντσεστερ δεν μπορεί να επαναπαυτεί και να το πάει στο 0-0 στη λογική ότι το παιχνίδι θα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Στο Μουρίνιο μπορεί να καταλογίσεις πολλά, όχι όμως ότι δεν έχει το know how των προκρίσεων πόσο μάλλον όταν στην προπονητική σκακιέρα θα έχει απέναντι του, τον μέτριο Μοντέλα που δεν έχει πείσει στον πάγκο των Σεβιγιάνων και κάθε άλλο παρά υπάρχει βελτίωση όσο περνά ο καιρός. Προέρχεται και απ την ήττα με τη Βαλένθια με 0-2 όπου ο Μοντέλα έδωσε κάποιες ανάσες σε βασικούς. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα την πάρει την πρόκριση η Μάντσεστερ Γ. 

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρόμα Σαχταρ Πρόκριση Ρόμα 1,90 (21:45)
Το σκορ του α αγώνα, στη νίκη με ανατροπή της Σαχτάρ με 2-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για το εισιτήριο της πρόκρισης. Η Ρόμα παρ ότι προηγήθηκε στο σκορ, η Σαχτάρ ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στην νίκη. Η Ρόμα εκεί που έδειχνε οτι κινείται σε ρηχά νέρα, ξαφνικά πάει και παίρνει μεγάλο διπλό στην έδρα της Νάπολι και με 4 γκολ. Εντυπωσιακή εμφάνιση όπως και την Παρασκευή κόντρα στην Τορίνο όπου επίσης κέρδισε με 3-0 ανεβάζοντας στροφές στο β ημίχρονο. Μάλιστα το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος το πανηγύρισε και το αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Αστόρι. Απ την άλλη η Σαχτάρ που στα κύπελλα Ευρώπης είναι πιο έμπειρη απ τη Ρόμα, έχοντας το υπερ της 2-1 του αγώνα, πλέον θα παίξει για δύο αποτελέσματα στη Ρώμη. Στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας προέρχεται από δύο σερί τριάρες. Το σημερινό όμως παιχνίδι προφανώς δεν έχει σχέση με αυτά. Προφανώς δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τους Ρωμαίους, ωστόσο έχοντας στο μυαλό μου την εικόνα της Ρόμα στα τελευταία παιχνίδια, αν παίξει έτσι, θα πάρει και την πρόκριση.

Καλή τύχη και τα λέμε σε facebook και Twitter.