Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ

Γεμάτο πρόγραμμα και αυτό το σαβ/κο οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τους περιττούς προλόγους και πάμε να δουμε τι έχουμε για σήμερα.

Β Σκωτίας: Καούντεμπιθ Μοντρόουζ 2 1,80 (17:00)
Ξεκίνημα, απ τα βοσκοτόπια της Σκωτίας που λένε ορισμένοι εκεί όπου η τελευταία Καούντεμπιθ αντιμετωπίζει τη 2η Μοντρόουζ. Η Μοντρόουζ κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, είναι στο κυνήγι της Πίτεχερντ διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 28 γκολ. Είναι ξεκούραστη καθώς έχει να αγωνιστεί από τέλος Φλεβάρη. Απ την άλλη η Καούντεμπιθ είναι σταθερά τελευταία, έχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, σκοράρει μόνο με τάμα και δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο έχοντας 12 βαθμούς σε 26 παιχνίδια. Για να μαστε και ειλικρινής σε οποιοδήποτε εμπορικό πρωτάθλημα το διπλό θα πλήρωνε κάτω από 1,60. Αλλά είπαμε στα βοσκοτόπια, όσο εύκολα βρίσκεις ευκαιρίες άλλο τόσο ρίσκο παίρνεις αφού οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Άλλες στον αφρό κι άλλες λίγο πιο κάτω.

Σούπερλιγκ: Παναθηναϊκός Αστέρας Τρ. 1 2,25 (19:30)
Για να μαι ειλικρινής δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο είδα αυτό το 2,25 στη Στοίχιμαν και μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Προφανώς μιλάμε για ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν την 5η θέση και το ρίσκο είναι προφανές. Άλλωστε ο φετινός Παναθηναϊκός δεν αποτελεί ομάδα άξια εμπιστοσύνης. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι ο Ουζουνίδης κρατά το καράβι με αξιοπρέπεια. Αυτό έδειξε και μέσα στο Καραισκάκη παρ ότι έπαιζε με 10 παίχτες, ήταν πίσω στο σκορ, δεν κλείστηκε, έβαλε τη μπάλα κάτω και με αμφισβητούμενο πέναλτι πήρε το 1-1. Σημαντικές οι απουσίες των Άλτμαν και Βλαχοδήμου απόψε. Και αν η πρώτη μπορεί εύκολα να καλυφθεί απ τον Μουνιέ, αυτή του Βλαχοδήμου κάτω απ τα δοκάρια όχι τόσο απ τον Διούδη. Ο Αστέρας εκτός έδρας δεν είναι τόσο δυνατός όσο μέσα στην Τρίπολη, δεν έχει βρει δίχτυα έδω και 460 λεπτά εκτός έδρα, μπαίνει και αυτό στη ζυγαριά και καταλήγω στον άσσο.

Τέλος όσον αφορά το μεγάλο ντέμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ και Λίβερπουλ, το βλέπω πολύ μοιρασμένο και το Χ στο 3,25, φαντάζει μία λογική επιλογή.

Καλή τύχη.