Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ BET ΣΕ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ EUROPA LEAGUE ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3,50 ΚΑΙ 8,50

Δράττομαι της ευκαιρίας μιας και το μεσοβδόμαδα κουπόνι δεν λέει και πολλά να δούμε λίγο δύο μακροχρόνια bet για κατάκτηση σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λίγκ που νομίζω ότι έχουν ενδιαφέρον.

Για να τα πάρουμε με τη σειρά όμως,

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι που προέκυψε από την κλήρωση για την προημιτελική φάση ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγγλικός εμφύλιος, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι. Αντίθετα ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει εκεί όπου η Μπαρτσελόνα που θα παίξει με τη Ρόμα και η Μπάγερν που θα βρει τη Σεβίλλη στο δρόμο για τους 4 της διοργάνωσης.

Κατόπιν αυτών, έχοντας πολύ καλή εικόνα απ' τις ομάδες, ήδη ξέρουμε τις δύο απ τις 4 ομάδες των ημιτελικών. Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Τα άλλα δύο ζευγάρια είναι αρκετά αμφίρροπα. Ναι μεν η Σίτι του Γκουαρντιόλα κάνει εξαιρετική σεζόν αλλά η Λίβερπουλ είναι σε εκπληκτική κατάσταση και δεν είμαι τόσο σίγουρος για το φαβοριτισμό της Σίτι. Εν ολίγοις, θεωρώ απ' τις οχτώ ομάδες που έχουμε για μένα αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα είναι ένα επίπεδο πάνω και ας παρουσιάζει προβλήματα στην άμυνα. Η κατάκτηση του τροπαίου απ την Μπάρτσα παίζει στο 3,50.

Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, η κλήρωση δεν έβγαλε κάποιο ιδιαίτερο ντέρμπι και τα ζευγάρια έχουν ως εξής:

Λειψία-Μαρσέιγ
Άρσεναλ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Λάτσιο-Σάλτσμπουργκ

Λίγο έως πολύ, θα αναμένουμε στους 4 τις Άρσεναλ, Ατλέτικο, Λάτσιο και λογικά Λειψία. Τα δύο Άλφα και τα δύο Λάμδα. Πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ είναι η Ατλέτικο που πληρώνει κάπου στο 2,40. Δεν αμφιβάλλω σε γενικές γραμμές αλλά εδώ μιλάμε για στοίχημα. Αν δούμε συνολικά τη χρονιά, την καλύτερη μπάλα την έχει παίξει η Λάτσιο, έχοντας τον Ιμόμπιλε σε δαιμονιώδη φόρμα. Κάνει μία κοιλιά, εσχάτως που είναι απόρροια της κούρασης, ωστόσο εκτιμώ ότι η διακοπή που έρχεται θα είναι ευκαιρία ανασύνταξης. Σίγουρα η Ατλέτικο είναι ομάδα δυσκολοκατάβλητη αλλά φέτος δεν πείθει όσο άλλες χρονιές. Συνεπώς θα πάμε με κατάκτηση Λάτσιο σε απόδοση 8,50.