Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Δύο στα τρία χτες στις εκτιμήσεις μας, με την Ακρινγκτον να κάνει μεγάλη ανατροπή από 0-2, η Νοτς Κάουντι να κερδίζει εύκολα αλλά η Σέφιλντ να χάνει 1-3 και να μας χαλάει το απόλυτο. Απ την άλλη στο live δεν πήγαμε καλά, ομολογώ ότι, για να το πω όπως το νιώθω, ξενέρωσα άσχημα όταν είδα το γκολ της Έιρ να μπαίνει, να φαίνεται κερδισμένο το δελτίο και μετά από 1 λεπτό να ακυρώνεται. Εν πάση περιπτώσει, συμβαίνουν και αυτά. 
Πάμε στα σημερινά,

Σουπερλιγκ: ΠΑΣ Γιάννενα ΠΑΟΚ 2 1,45 (15:00)
Νομίζω ότι οι πολλές αναλύσεις περιττεύουν. Με το Ολυμπιακός ΑΕΚ να δεσπόζει σήμερα στο πρόγραμμα, το παιχνίδι στα Γιάννενα, είναι μισός τίλος. Αυτό και μόνο. 

Σούπερλιγκ: Λεβαδειακός Κέρκυρα Χ2 1,90 (17:00)
Εδώ πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με το σετ των αποδίσεων. Τόσο μεγάλο φαβορί ο Λεβαδειακός; Από που και ως που; Εντάξει κάνει καλό πρωτάθλημα αλλά και οι Φαίακες στον πάγκο με τον Μαντζουράκη δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Ο Μαντζουράκης είναι πολύπειρος τεχνικός και κάτι τέτοια ματς, τα έχει φάει με το κουτάλι και ξέρει πως να κατεβάσει την ομάδα του. Δεν αποκλείω λοιπόν να φύγει με βαθμό ή βαθμούς απ τη Βοιωτία, πάμε στην κόντρα και στο Χ2.

Σούπερλιγκ: Ολυμπιακός ΑΕΚ, ΑΕΚ Over 0.50 1.80 (19:30)
Είναι το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας που ίσως κρίνει και πολλά για τη συνέχεια. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν νίκη και η ισοπαλία βολεύει μόνο τον ΠΑΟΚ. Δύσκολα να καταλήξεις σε σημείο, θεωρώ ότι υπάρχει μία δυσαναλογία στις αποδόσεις αλλά δεν μπορώ να πάω ευθέως στην κόντρα παρ ότι ποιοτικά θεωρώ καλύτερη την ΑΕΚ. Αυτό που μου αρέσει όμως είναι το να σκοράρει ένα γκολ η ΑΕΚ δίνεται στο 1,80. Θεωρώ ότι το αποψινό παιχνίδι δεν θα είναι σούπα όπως το προηγούμενο του κυπέλλου όπου έμεινε στο 0-0 με ελάχιστες φάσεις για τις δύο ομάδες. Αν δείτε και το γκολ/γκολ είναι υψηλά στο 2,25, ενδεχομένως και αυτό να είναι επίσης μία καλή επιλογή. Είπαμε η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Και οι δύο ομάδες πρέπει να ψάξουν τη νίκη. Οπότε κρατώ επί του παρόντος το να σκοράρει ένα γκολ η ΑΕΚ στο 1,80. Η παρέα του Λιβάγια και του Λάζαρου, ένα γκολ θα το βρει άλλωστε και ο Ολυμπιακός δεν φημίζεται για τη σταθερότητα της αμυντικής του γραμμής.

Καλή τύχη.