Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΟΥ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ... ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΩ;

Εξαιρετικά νομίζω κύλησε το μεσοβδόμαδο κουπόνι όσον αφορά το live, βγήκαν αρκετά σημεία και εν γένει κάναμε σωστές επιλογές. Παρ ότι είχε Τσάμπιονς Λιγκ, όπως θα είδατε για ακόμη ένα μεσοβδόμαδο κουπόνι προτίμησα απέχω. Ότι λάμπει, δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Και τόσα χρόνια από τούτη τη γωνία έχω μάθει να κάνω στοχευμένες επιλογές και ας κοστίζει στο site σε επισκεψημότητα κτλ. 

Ας μην φλυαρώ και πάμε στα σημειά,

Α Σκωτίας: Ειρ Ιστ Φάιφ 1 1,45 (17:00)
Η Ειρ προέρχεται απ την ήττα  με 6-1 κόντρα στη Ρέιντζερς για το κύπελλο όπου δέχθηκε 5 γκολ απ το 60 και μετά (!!) Όσο και αν η Ρέιντζερς ήταν το φαβορί, το σκορ από μόνο του πληγώνει. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η ήττα στο πρωτάθλημα απ την Αλόα και πλέον η Έιρ είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού η διαφορά απ την 1η Ρέιθ είναι στους 8 βαθμούς, με την Ειρ όμως να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αν η Ειρ θέλει να πάρει την 1η θέση και την άνοδο, περιθώρια για νέα γκέλα μέσα στην έδρα της δεν υπάρχουν. Η Έιρ έχει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 62 γκολ, εντός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική πάντως. Υποδέχεται όμως μία Ιστ Φάιφ, που δεν είναι τίποτα το ιδαίτερο και είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και κάπου εκεί αναμένουμε να καταλήξει. Η Ιστ Φάιφ έχει την χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Κοινώς, αντιτίθενται σήμερα η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας κόντρα στη χειρότερη άμυνα εκτός έδρας του πρωταθλήματος. Αν καταφέρει και κρατήσει σήμερα το μηδέν, χαλάλι της. Τυπικός ο άσσος αλλά άσσος.

Β Ισπανίας: Οβιέδο Αλμπαθέτε 1 1,60 (19:30)
Ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Απ τη μία η Οβιέδο μάχεται για την άνοδο στη Primera Division και απ την άλλη η Αλμπαθέτε για την παραμονή στην κατηγορία. Η Οβιέδο διαθέτει έδρα κάστρο (9-2-1), έχει κάνει μία μίνι κοιλιά αφού έχει μόλις δύο νίκες σε έξι παιχνίδια αλλά παραμένει σε απόσταση βολής απ τη 2η θέση και σήμερα υποδέχεται την Αλμπαθέτε που έιναι στην 16η θέση, στο +3 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και εκτός έδρας μετρά (1-5-6). Η Οβιέδο έχει καλό υλικό, θα παλέψει μέχρι τέλους ακόμη και για την απευθείας άνοδο, προέρχεται απ την ήττα στο ντέρμπι με την Κάντιθ και νομίζω ότι η Αλπαθέτε είναι ο ιδανικός αντίπαλος για ανάκαμψη.

Α Αργεντινής: Σαν Λορέντζο Νιουελς Ολντ Μπόις 1 1,75 (22:00)
Η Σαν Λορέντζο προέρχεται από δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας παίξει με την 1η Μπόκα και την 2η Τάγιερες. Η διαφορά πλέον με τη Μπόκα είναι στους 9 βαθμούς αλλά εχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Σήμερα υποδέχεται τη Νιουελς, που είναι πολύ μέτρια, στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας. με μόλις δύο νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια και εκτός έδρας είναι απ τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας (1-1-5). Η Σαν Λορέντζο είναι και ξεκούραστη καθώς την προηγούμενο βδομάδα είχε ρεπό λόγω της συμμετοχής της Ιντεπεντιέντε στον τελικό του Ρεκόπα με τη Γκρέμιο. Ένας ακόμα παράγοντας που ενισχύει τον άσσο. Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και νομίζω ότι και εδώ ο άσσος θα επιβεβαιωθεί.

Τρεις άσσοι λοιπόν σε συνολική απόδοση 4,03

Μόνο Παντέλος...

καλή τύχη.