Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ANYTIME SCORER

Αρχικά σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι το πρόγραμμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται ανοίγματα. Εννοείται ότι θα είμαστε μαζί για live betting απ το μεσημέρι και μετά σε Facebook και Twitter.

Πάμε στις προτάσεις λοιπόν,

Τσάμπιονσιπ: Σέφιλντ Γουεν Μπερμπιγχαμ 1 2,25 (17:00)
Η Σέφιλντ προέρχεται από τρία συνεχόμενα 0-0 και συνολικά έχει να σκοράρει στα τελευταία πέντε ματς, συμπληρώνοντας 450 λεπτά χωρίς γκολ. Εξαιρετική μεν στην άμυνα αλλά μπροστά πρέπει να κάνει τάμα για να μπει το γκολ. Σήμερα όμως υποδέχεται την χειρότερη ομάδα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, την Μπέρμπιγχαμ. Εκτός έδρας μετρά (1-4-9), τη στιγμή που πήρε τη νίκη με τη Σάντερλαντ, με καλή εμφάνιση, είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού και με λιγότερη πίεση στις πλάτες της. Είναι πάντως σε καλό μομέντουμ η Μπέρμπιγχαμ και έρχεται από καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, η αδυναμία της στα εκτός έδρας με οδηγεί στον άσσο του 2,25. Κουτσά στραβά ένα γκολ θα το βρει η Σεφιλντ Γουεν.

Β Αγγλίας: Νοτς Κάουντι Κρου 1 1,65 (17:00)
Δεν βλέπω έκπληξη. Η Νοτς Κάουντι προέρχεται από δύο σερί ήττες, αμφότερες με το ίδιο σκορ 1-2. Οι δύο αυτές ήττες την έφεραν στην 3η θέση έχουντας καυτή την ανάσα απ τις Εξετερ, Κόβεντρι, Μάνσφιλντ και Σουίντον στην πλάτη της. Περιθώρια για τρίτη σερί γκέλα, δεν υπάρχουν σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β Αγγλίας, κόντρα σε ομάδες τύπου Κρου που παλεύουν για την παραμονή τους και εκτός έδρας μετρούν (3-0-11). Τίμιος ο άσσος 1,65.

Β Αγγλίας: Άκρινγκτον Στιβενέιτζ 1 1,80 (17:00)
Η Άκρινγκτον προέρχεται απ την ήττα με την Κρόουλι εκτός έδρας. Παραμένει σε απόσταση βολής τόσο απ την απευθείας άνοδο όσο και απ τις θέσεις των πλέι οφ. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή (8-2-3), βρίσκει δίχτυα πολύ εύκολα και υποδέχεται την Στιβενέιτζ, που δεν είναι αμελητέα ποσότητα, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, έκανε μεταγραφές αλλά το -12 που είναι απ τις θέσεις των πλέι οφ, δύσκολα θα καλυφθεί. Η Στιβενέιτζ έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Και όσο δεν λύνει το επιθτικό της πρόβλημα δεν μπορεί να έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω. Άσσος λοιπόν και εδώ.

Κλείνοντας κρατάω και δύο Anytime scorer:

Μάντσεστερ Γ. Χάντερσφιλντ: Αλέξις Σάντσες 2,20

Παναθηναϊκός Παναιτωλικός: Δώνης 4,00

Καλή τύχη.