Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ COME BACK

Εύκολα πέρασε χτες το δυνατό μας σημείο αν και πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με την επιλογή μου στο διπλό της Ρεαλ αλλά πλήρωσε εύκολα & ξεκούραστα ωστόσο η Βέρντερ μας χάλασε τη 2αδα,  αφού κόλλησε στο 0-0 με τη Χέρτα. 

Πάμε στα σημερινά,

Α Ιταλίας: ΣΠΑΛ Ιντερ 2 1,61 (13:30)
Η Ίντερ αγνοεί τη νίκη εδώ και 8 σερί παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας μεγάλη κοιλιά. Ωστόσο, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το 1-1 απ τη Ρόμα, ισοφαρίζοντας στο 86, δείχνοντας πιο ορεξάτη, πιο έτοιμη για να γυρίσει τον διακόπτη. Η κοιλιά αυτή της Ιντερ, την έχει οδηγήσει στην 4η θέση και πλέον αρχίζουν και ζορίζουν τα πράγματα καθώς η Ρόμα είναι δύο βαθμούς πίσω της. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι τα περιθώρια για νέες γκέλες με ομάδες τύπου ΣΠΑΛ που παλεύουν για την παραμονή τους δεν υπάρχουν. Το διπλό στο 1,61.

Α Ισπανίας: Σεβίλλη Χετάφε  Combo 1 & Over 1.50 1,80
Η Σέβιλλη δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της, πέτυχε μεγάλη πρόκριση επί της Ατλέτικο, με δύο εμφατικές νίκες και πλέον με τον Μοντέλα στον πάγκο οφείλει να σταθεροποιήσει την απόδοση της και στο πρωτάθλημα απ' όπου και προέρχεται απ το εμφατικό 0-3 μέσα στην Εσπανιόλ. Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα. η μόνη σημαντική απουσία για τον Μοντέλα είναι του στόπερ Κιαερ. Απ την άλλη η Χετάφε είναι στη μέση της βαθμολογίας, για τα δεδομένα της, κάνει καλό πρωτάθλημα ενώ προέρχεται από μεγάλο αποτέλεσμα, έτσι όπως κύλησε το ματς, κόντρα στην Αθλετικ Μπιλμπάο, όπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και ισάριθμες φορές βρήκε απάντηση. Σήμερα ωστόσο, δεν βλέπω να μπορεί να κοντράρει τη Σεβίλλη, η ποιότητα των Ανδαλουσιάνων είναι τέτοια που μπορεί να σκοράρει πάνω από ένα γκολ. Combo λοιπόν με άσσο και Over 1.50.

Καλή τύχη.