Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ BETSECRET

26/01/2008 Ξεκίναγα αυτό το όμορφο ταξίδι, με το Betsecret. Έκτοτε πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια. 10 χρόνια με πολύ δουλειά, αμέτρητες ώρες διαβάσματος, γράψιμο άρθρων, Live Betting κι όμως κοιτάζοντας πίσω, λες άξιζε τον κόπο.... 

Χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, όλα αυτά τα χρόνια. Όταν έφτιαχνα το Betsecret δεν ήθελα να είναι ένα ακόμα στοιχηματικό site. Αυτό που ήθελα να κάνω, είναι να βάζω τον παίχτη στη διαδικασία να σκεφτεί γιατί παίζω ένα σημείο, γιατί το προτείνω και αν του κάνει το παίζει ή πηγαίνει στην κόντρα ή τον αφήνει αδιάφορο. Επ αυτού, πάντοτε οι προτάσεις είναι αιτιολογημένες για να μπορεί ο αναγνώστης, εσείς δηλαδή, να κρίνεται.

Μην ξεχνάμε ότι το Betsecret ήταν, αν όχι το πρώτο, σίγουρα απ τα πρώτα site στην Ελλάδα, που έδιναν εκτιμήσεις στο Live, στο Twitter, εν έτη 2009, όπου τότε το Twitter δεν ήταν στην μόδα. Ήταν και αυτό για την εποχή του μία καινοτομία.

Ασφαλώς, σε αυτή την διάρκεια, υπήρξαν και πολλά λάθη στην ανάγνωση των παιχνιδιών. Έχει σημασία να γνωρίζεις πότε χάνεις επειδή δεν διάβασες σωστά το παιχνίδι και πότε επειδή απλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα. Γι αυτό και όταν χάνω και θεωρώ ότι ήταν λάθος παίξιμο βγαίνω και το λέω.

Η αλήθεια είναι ότι φλυάρησα αρκετά... Επίτηδες (χαχαχα) το κανα, γιατί δεν έχω να πω πολλά για το κουπόνι.... Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, όντως το κουπόνι είναι αρκετά δύσκολο, δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο σημείο ιδαίτερα.

Α Ισπανίας: Βαλένθια Ρεαλ 2 1,65 (17:15)
Η Ρεάλ προέρχεται απ τον αποκλεισμό σοκ μέσα στο Μπερναμπέου απ τη Λεγκανιές, με τον Ζιντάν να κάνει αλλαγές και την Ρεάλ να είναι η χειρότερη Ρεαλ των τελευταίων ετών. Ο Γάλλος πλέον παίζει το κεφάλι του.  Η γκρίνια είναι μεγάλη και η πίεση ασφυχτική. Κάπου εδώ αναμένω να βγάλει αντίδραση η Ρεαλ. Η Ρεαλ ως οργανισμός, η Ρεαλ ως φανέλα, ως ότι θέλει ο καθένας ας πει. Επιστρέφουν Μπέιλ, Κρ. Ρονάλντο, Κροος ξεκούραστοι αφού ήταν εκτός αποστολής στο μεσοβδόμαδο κάζο και απ την άλλη οι νυχτερίδες ναι μεν κάνουν τρομερή σεζόν φέτος ωστόσο βλέποντας προσεχτικά τα τελευταία παιχνίδια, κάπου κάνουν κοιλιά. Μεσοβδόμαδα πέρασαν την Αλαβές σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι, όπερ και σημαίνει ότι υπάρχει ο παράγων κούραση. Ποντάροντας λοιπόν τόσο στην κούραση όσο και στην αντίδραση που θα βγάλει η Ρεάλ. Πάω στο διπλό.

Α Γερμανίας: Βέρντερ Χέρτα 1 2,05 (19:30)
Η Βέρντερ μου άρεσε έτσι όπως έπαιξα με τη Μπάγερν, ήταν παλικαρίσια εμφάνιση ασχέτως αποτελέσματος. Με αυτό το παιχνίδι δείχνει ότι δεν είναι ομάδα για να παλεύει για τον υποβιβασμό της άλλα για πιο ψηλά. Σήμερα υποδέχεται την Χέρτα, μία ομάδα που δεν είναι εύκολη λεία αλλά είναι στις δυνατότητες της. Έχει εξαιρετική παράδοση και έστω και δύσκολα μπορεί να φέρει τον άσσο.

Καλή τύχη.