Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Κυριακής by Διονύσης"

Καλημέρα σε όλους, για σήμερα έχω ποντάρει σε μια δυάδα και πέντε μονά παιχνίδια.
Ξεκίνημα από την δυάδα και τις αναμετρήσεις Άλκμαρ - Άγιαξ και Πεσκάρα - Νοβάρα Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, οι οποίες σκοράρουν πολύ, όμως δέχονται και έυκολα το γκολ. Μονόδρομος εδώ το over, όπως αντίστοιχα και στα εντός έδρας παιχνίδια της Πεσκάρα, ειδικά σήμερα που η αντιπαλός της, Νοβάρα, μπορεί να βοηθήσει στα γκολ.

Α' Ολλανδίας : 15:30 : Άλκμαρ - Άγιαξ : OVER 

Β' Ιταλίας 18:30 : Πεσκάρα - Νοβάρα : OVER 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ : 2,42 x 47,5

Στα μονά παιχνίδια ξεκίνημα με το, ακόμα μεγαλύτερο, over στο Άλκμαρ - Άγιαξ, μιας και οι δύο ομάδες το κανουν πολύ συχνά τελευταία
Συνέχεια με την αναμέτρηση Μπολόνια - Γιουβέντους. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο αυτή την περίοδο και έχουν βρεθεί να κυνηγούν Νάπολι, Ίντερ, ενώ καραδοκεί και η Ρόμα για να τους κλέψει τα πρωτία. Καιρός για γκέλες λοιπόν δεν υπάρχει, θα μιλήσει η εμπειρία πιστεύω και θα καθαρίσει σχετικά έυκολα το παιχνίδι κόντρα στην Μπολόνια, η οποία δεν θα έχει και τον Παλάσιο στην διαθεσή της.
Επόμενη στάση Αγγλία και η αναμέτρηση Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάϊντεντ. Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και εδώ με την διαφορά πως το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί, όμως η ομάδα του Μουρίνιο, χάρη στην μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και την φόρμα, πιστέυω πως θα έχει μια έυκολη νίκη σήμερα.
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Γκρασχόπερς - Βασιλεία για το ελβετικό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι είναι η καλύτερη ομάδα στην χώρα, είναι σε φόρμα, έχουν καταφέρει το στόχο τους στην Ευρώπη και πλέον θα τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα στη χώρα τους. Χώρος για γκέλα δεν υπάρχει, αναμένω και εδώ έυκολη νίκη.
Επιστρέφω στην Αγγλία για την τελευταία εκτιμησή μου για σήμερα. Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ η αναμέτρηση, και εδώ θα πάω με την φόρμα και το "μομέντουμ" των δύο ομάδων και θα συνδυάσω το διπλό με το over μιας και η τριάδα Σαλάχ, Κουτίνιο, Φιρμίνιο είναι σε μεγάλη φόρμα.

Α' Ολλανδίας 15:30 : ΑΛΚΜΑΡ - ΑΓΙΑΞ : OVER 3,5 (2,2) x 20

Α' Ιταλίας 16:00 : ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : 2/OVER 1,5 (1,85) x 20

Α' Αγγλίας 16:30 : ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. : 2/OVER 1,5 (2) x 20

Α' Ελβετίας 17:00 : ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ : 2/OVER 1,5 (1,9) x 20

Α' Αγγλίας 18:30 : ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ : 2/OVER (2,1) x 20

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 767,5

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 620