Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ....

Χτες η Ατλέτικο μας χάλασε το βράδυ. Ο Διονύσης πήγαινε να βγάλει δυνατή 3αδα με πολύ καλές αποδόσεις, πέρασε βέβαια εύκολα το μονό του ενώ θα πλήρωνε και η Βασική 2αδα της ημέρας μαζί με το Χ2 της Λίβερπουλ. Η Ατλέτικο για ακόμα μία φορά ήταν κακή, βασικά δεν έχει το εύκολο γκολ. Αυτό πληρώνει η Ατλέτικο. Πάντως δείχνει οτι δεν μπορεί να μπει σφήνα στους μεγάλους.

Σήμερα σε ώρα για.... καφέ έχουμε το μεγάλο el clasico, Ρεαλ Μπαρτσελόνα. Στοιχηματικά προφανώς θα απέχω. Ξέρετε είναι απ τα ματς που μπορείς εύκολα να εκτεθείς. Προφανώς η λογική λέει ότι θα έχουμε γκολ αλλά τι να προτείνεις το over του 1,36? Θα μας πάρουν με τις ντομάτες....

Πάμε στα υπόλοιπα λοιπόν,

Α Ιταλίας: Σασσουόλο Ιντερ 2 1,72 (16:00)
Η Ιντερ προέρχεται απ την πρώτη ήττα της χρονιάς. Μία ήττα σοκ, θα λέγαμε, κάθως έχασε με 3-1 απ την Ουντινέζε μέσα στο Μεάτσα. Από μία Ουντινέζε που παραδοσιακά εκτός έδρας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Παρ ότι οι Νερατζούρι, ισοφάρισαν νωρίς στο α ημίχρονο εν τούτοις το δεύτερο ήταν τραγωδία με όλη τη σημασία της λέξης και μοιραία επήλθε η ήττα και η πτώση απ την κορυφή. Ζητούμενο λοιπόν είναι η αντίδραση που θα βγάλει η Ιντερ. Παίζει σε μία φιλόξενη έδρα. Η Σασσούολο προέρχεται απ τον αποκλεισμό για το Κύπελλο με 2-1 απ την Αταλάντα, που νομίζω λίγο την πείραξε ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται απ τη νίκη στο 90 επί της Σαμπντόρια, δίκαιη με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, έκανε πολύ καλή εμφάνιση η Σασσούολο. Η Ιντερ φέτος έχει δείξει σοβαρά δείγματα γραφής και νομίζω ότι θα ξεπεράσει την ήττα απ την Ουντινέζε. Διπλό λοιπόν.

Β Αγγλίας: Μάνσφιλντ Μόρκαμ 1 1,70 (17:00)
Ο λάος μας λέει ότι το δεις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.... ίσως κάτι ξέρει αλλά λέω να το ρισκάρω. Την Μάνσφιλντ την εμπιστεύτηκα και την προηγούμενη βδομάδα, πάλι εντός έδρας κόντρα στην Γέοβιλ, δηλαδή μία ομάδα επιπέδου Μόρκαμ, που όπως και η Μόρκαμ παλεύει για την παραμονή της. Δεν έχω να προσθέσω κάτι στα όσα έγραψα την προηγούμενη βδομάδα, η Μάνσφιλντ προέρχεται από σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων ωστόσο έχει καλό ρόστερ και θα βγάλει αντίδραση. Άσσος.

Α Σκωτίας: Χιμπέρνιαν Ρος Κάουντι 1 1,53 (17:00)
Η Χιμπέρνιαν προέρχεται απ την βαριά ήττα στο ντέρμπι του Ενδιμβούργου απ την Αμπερντίν με 4-1 ενώ στο ημίχρονο είχε ήδη μαζέψει 3 μπαλάκια. Άθλια εμφάνιση, δίχως αρχή μέση και τέλος. Το παραδέχθηκε και ο Λέννον, όπου είπε ότι "σήμερα θα μας κέρδιζε μέχρι και η Καούντεμπιθ". Η Χιμπέρνιαν προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα. Είχε δύσκολο πρόγραμμα όμως και τώρα κόντρα στη Ρος Κάουντι που εκτός έδρας μετρά (2-2-5) και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατηγορίας έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες. Έπεσαν και τα απαραίτητα γκάζια απ τον Λέννον. Τίμιος ο άσσος στο 1,53.

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ Μάντσεστερ Γ 2 1,90 (21:45)
Η Γιουνάιτεντ παρ' ότι δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, φαίνεται ότι ο Μουρίνιο έχει βρει το know how και παίρνει τα παιχνίδια. Προέρχεται απ το διπλό στην έδρα της Γουεστ Μπρομ με 2-1, όπου μας πλήρωσε την προηγούμενη Κυριακή. Πήγε με το 0-2 στα αποδυτήρια και μετά έκανε συντήρηση στο β ημιχ. Δέχθηκε το γκολ και αγχώθηκε να το κρατήσει ωστόσο πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Μεσοβδόμαδο επήλθε το μεγάλο κάζο με τον αποκλεισμό απ την Μπρίστολ Σίτι του Λουκ Στιλ κάτω απ τα δοκάρια. Για τον Μουρίνιο όσο να πεις τέτοιες ήττες και αποκλεισμοί δεν χωνεύονται εύκολα έστω και αν είχε κάνει ευρύ ροτέισον. Ο Ιμπρα έπαιξα βασικός και σκόραρε μάλιστα. Η Λέστερ απ την άλλη είναι στην 8η θέση, κάνει καλή πορεία, προερχόταν από 4 σερί νίκες αλλά το Σάββατο έφαγε μεγάλη σφαλιάρα απ την Κρίσταλ Πάλας όπου και ηττήθηκε με 3-0 και προσγειώθηκε στην πραγματικότητα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τη Γιουνάιτεντ αλλά το 1,90 δεν το λες και άσχημο. Διπλό  λοιπόν.

Καλή τύχη.