Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Δεν πήγε καλά η χθεσινή μέρα, 1 στα 3 έδειξε ο απολογισμός. Τη γκέλα της Μάνσφιλντ δεν την περίμενα ενώ για το παιχνίδι της Χάνσα, ήταν λάθος διάβασμα, ή πιο σωστά όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Σημαντικό στο στοίχημα να γνωρίζεις και πότε έπαιξες λάθος. Το βράδυ στο live όμως πλήρωσε η Ρόμα με γκολ στο 94 και μαζέψαμε τα χαμένα.



Πάμε στα σημερινά,

Πρέμιερ Λιγκ: Γουεστ Μπρομ Μάντσεστερ Γ 2 1,61 (16:15)
Η Γιουνάιτεντ προέρχεται απ την ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ απ τη Σίτι, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να είναι καλύτερη και να παίρνει δίκαια τη νίκη με 2-1. Μεσοβδόμαδα κέρδισε με το φτωχό 1-0 τη Μπόρνμουθ. Ο Μουρίνιο στο ανέκδοτο της χρονιάς δήλωσε ότι η υπόθεση τίτλος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και ποιος θα σταματήσει ακριβώς τη Σίτι, όμως δεν μας είπε... Η Γουεστ Μπρομ απ την άλλη πήρε το 0-0 κόντρα στη Λίβερπουλ, παλικαρίσιος βαθμός, η Λίβερπουλ πίεζε, γκολ δεν μπήκε όμως. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η Μάντσεστερ νομίζω ότι θα το πάρει το παιχνίδι, έχει το know how ο Μουρίνιο, όσο και αν δεν εντυπωσιάζει η ομάδα του, να παίρνει αποτελέσματα. Στο κάτω κάτω να πάρει η Γουεστ Μπρομ δύο μεγάλα αποτελέσματα σε 5 μέρες μου φαίνεται δύσκολο, θα υπάρχει και ο παράγων κούραση. Διπλό λοιπόν.

Πρέμιερ Λιγκ: Μπόρνμουθ Λίβερπουλ 2 1,53 (18:30)
Δύο σερί γκέλες πλέον για τη Λίβερπουλ. Μετά το 1-1 κόντρα στην Έβερτον όπου όλο το παιχνίδι ήταν μονότερμα, ήρθε και το 0-0 με τη Γουεστ Μπρομ μεσοβδόμαδα πάλι εντός έδρας, όπου πάλι είχε την υπεροχή αλλά κόλλησε στο 0-0. Καλή χρυσή η Μπόρνμουθ αλλά εδώ αναμένουμε αντίδραση απ τη Λίβερπουλ, για την μεσοεπιθετική της ποιότητα να μείνει για 2ο σερί παιχνίδι στο μηδέν το θεωρώ μάλλον απίθανο. Οπότε και εδώ διπλό. 

Α Ιταλίας: Μπενεβέντο ΣΠΑΛ 1 Draw No bet 1.90 (19:00)
Αν όχι τη ΣΠΑΛ, τότε ποια; Θα μπορούσε να είναι ένα ερώτημα που θα έπρεπε να τεθεί στους παίχτες της Μπενεβέντο, η οποία μετρά 15 ήττες σε 16 αγωνιστικές και μία μόλις ισοπαλία, αυτή με τη Μίλαν προ δύο αγωνιστικών όπου ισοφάρισε στο 96 με γκολ απ τον τερματοφύλακα της!! Απίθανα πράγματα. Η Μπενεβέντο έχει πετύχει μόλις 8 γκολ σε 16 αγωνιστικές. Σκοράρει με τάμα κοινώς. Απ την άλλη η νεοφώτιστη ΣΠΑΛ έχει δείξει πολύ καλύτερη εικόνα βρίσκει δίχτυα, παίρνει αποτελέσματα και παλεύει για την παραμονή της. Βάζοντας τα κάτω, αν η Μπενεβέντο δεν πάρει και παιχνίδι σαν το σημερινό, τότε ποιο θα πάρει; Θα πάει για 37 ήττες σε 38 αγωνιστικές. Δε γίνεται αυτό. Στο κάτω κάτω και η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι όσο μαρτυρούν οι αποδόσεις. Κάπου στο 1,90+ βρίσκει κανείς τον άσσο με κάλυψη την ισοπαλία, δεν το λες και άσχημο. 

Καλή τύχη.