Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: MUST WIN ΣΤΟ 2,00; ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙΣ

Μέτρια κύλησε η χθεσινή μέρα, με τον απολογισμό να δείχνει 2 στα 4 και το Στρανράερ Άλμπιον Ρόβερς να αναβάλλεται. Η μέρα όμως έκλεισε με πολύ καλό τρόπο καθ ότι η δυάδα για τους ξενύχτηδες που προτάθηκε χτες στο facebook σήμερα το πρωί πλήρωσε.... Ωραίο το συναίσθημα να ξυπνάς και να πληρώνεσαι. 



Πάμε στα φρέσκα:

Α Ιταλίας: Λάτσιο Φιορεντίνα 1 1,65 (19:00)
Η Λάτσιο κάνει τρομέρο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, με εξαιρετικές εμφανίσεις και τον Ιμόμπιλε σε δαιμονιώδη φόρμα. Ωστόσο την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκε στο ντέρμπι της Ρώμης, απ τη μισητή συμπολίτισσα Λάτσιο με 2-1 και διεκόπη το σερί των 9 συνεχόμενων νικών! Μέτριο πρώτο ημίχρονο, κάκιστο πρώτο 10λεπτο στο β ημίχρονο, βρέθηκε με το καλημέρα με δύο γκολ στην πλάτη και απλά μείωσε το σκορ με πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 73'. Σήμερα υποδέχεται τη Φιορεντίνα και φυσικά θέλει να δείξει ότι η ήττα στο ντέρμπι ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Η Φιορεντίνα που παρουσιάζει μια αστάθεια στις εμφανίσεις της, δεν έχει δείξει και τίποτα το ιδιαίτερο. Επ ουδενί δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα αλλά με βάση τα όσα μας έχουν δείξει οι δύο ομάδες, πάμε στον άσσο.

Α Βραζιλίας: Κοριτίμπα Σάο Πάολο 1 2,00 (21:00)
Προτελευταία αγωνιστική στη Βραζιλία και η μάχη της ουράς έχει πάρει φωτιά. Πόντε Πρέτα, Σπόρτ Ρεσίφε και Αβάι έχουν 39 βαθμούς και βρίσκονται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και Κοριτίμπα με 43 και Βιτόρια με 40 πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεδομένο 1: Η Σπόρτ Ρεσίφε χτες κέρδισε εκτός έδρας τη Φλουμινένσε όπερ και σημαίνει είναι ήδη στους 42 και κατά συνέπεια έβαλε ήδη από κάτω της την Βιτόρια και πλησίασαμε στο -1 απ την Κοριτίμπα. Δεδομένο 2: Η Κοριτίμπα τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με τη Σαπακοένσε που ίσως να ψάχνει βαθμούς για το Σουνταμερικάνα. Δεδομένο 3: Η Κοριτίμπα υποδέχεται την αδιάφορη Σάο Πάολο που εκτός έδρας μετρά 3 νίκες σε 18 αγωνιστικές. Δεδομένο 4: Πόντε Πρέτα και Βιτόρια παίζουν μεταξύ τους άρα με νίκη σήμερα η Κοριτίμπα σώνεται και μαθηματικά. Κατόπιν αυτών, πάμε στον άσσο. Το στοίχημα είναι απόδοση. Και στο 2,00 πολύ ευχαρίστως να πληρώσω για να μάθω αν θα σωθεί από σήμερα η Κοριτίμπα.


Καλή τύχη.