Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Εκτιμήσεις Κυριακής by Διονύσης"

Καλημέρα στη παρέα, για σήμερα έχω επιλέξει τέσσερις αναμετρήσεις, πάμε να τις δούμε μια προς μια.
Ξεκίνημα από Τουρκία και το παιχνίδι Ακίσασπορ - Αλάνιασπορ, οι δύο ομάδες έχουν στα τελευταία παιχνίδια τους ποσοστό 75% στα over και τώρα που ανταμώνουν, το συγκεκριμένο σημείο είναι μονόδρομος, σε συνδυασμό με το g/g μιας και σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σχεδόν σε κάθε ματς. Βλέπω πιο πιθανό λοιπόν ένα 2-1 για παράδειγμα παρά ένα 3-0.
Συνεχίζω με την αναμέτρηση Χοστάϊν - Ντιναμό Δρέσδης για την δέυτερη κατηγορία της Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, σκοράρει συνεχώς, έχει καλη έδρα όμως βρίσκει απεναντί της μια ομάδα ισχυρή εκτός έδρας, η οποία σκοράρει σχεδόν παντού γιαυτό θα ποντάρω στο αμφίσκορο  over και εδώ και όχι στον άσσο.
Πηγαίνουμε προς Ιταλία μεριά και στην όμορφη Φλωρεντία έχουμε την αναμέτρηση Φιορεντίνα - Ρόμα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με την Κροτόνε ενώ οι Ρωμαίοι, οι οποίοι θέλουν να σκαρφαλώσουν προς την κορυφή, από το επιβλητικό 3-0 επί της Τσέλσι, μεσοβδόμαδα. Θα ποντάρω στο να βρεί δίχτυα πάνω από μια φορά η παρέα του Τζέκο.
Τελευταία επιλογή για σήμερα, η αναμέτρηση Σοσιεδάδ - Εϊμπάρ για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ευρωπαϊκή νίκη μεσοβδόμαδα, έχουν επιστροφές βασικών παιχτών και βρίσκουν απεναντί τους, μια από τις πιο αδύναμες ομάδες, ειδικά εκτός έδρας. Περιμένω να σκοράρουν πάνω από μια φορά και να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη, οι Βάσκοι.

Α' Τουρκίας 13:00 : ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ : G/G KAI OVER (1,67) x 20

Β' Γερμανίας 14:30 : ΧΟΣΤΑΪΝ - ΝΤ.ΔΡΕΣΔΗΣ : G/G KAI OVER (1,93) x 20

Α' Ιταλίας 16:00 : ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΡΟΜΑ : OVER 1,5 GOAL H ΡΟΜΑ (1,88) x 20

Α' Ισπανίας 19:30 : ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΕΪΜΠΑΡ : 1 ΚΑΙ OVER 1,5 (1,87) x 20

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ : 11,3 x 5 

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 725

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 640