Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Κυριακής by Διονύσης"

Καλημέρα σε όλη την παρέα, είπαμε θα έσπαγε κάποια στιγμή το σερί αλλά συνεχίζουμε δυναμικά με τα σημερινά παιχνίδια, όπου έχω επιλέξει στις εκτιμήσεις μου τέσσερα μονά και μια τριάδα παρολί, ενώ έχω υπόψιν μου κάποια για το live. Πάμε να τα δούμε λοιπόν, ξεκίνημα από την Τουρκία και το Σίβασπορ - Μπούρσα στο οποίο συγκρούονται δύο ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα και περιμένω κάτι ανάλογο να κάνουν και σήμερα και οι δύο πλευρές.
Συνεχίζω με την αναμέτρηση Μπενβενέτο - Φιορεντίνα και θα πάω με την νικη των φιλοξενούμενων, απλά γιατί αν δεν κερδίσουν και τους ουραγούς, οι οποίοι δεν έχουν πόντο, δεν ξέρω που αλλού θα νικήσουν.
Λιβόρνο - Ερμίνιο η επόμενη αναμέτρηση και θα στηρίξω ξανά τους γηπεδούχους όσο κυνηγούν την άνοδο, και δίνονται σε αξιοπρεπείς αποδόσεις.
Τελευταία εκτίμηση για το παρολί το παιχνίδι Απόλλων - Ξάνθη. Οι μεν γηπεδούχοι είναι από τώρα το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό και δεν νομίζω να πάρουν ούτε πόντο από την αξιόμαχη Ξάνθη.
Πάμε για τα μονά τώρα, και πρώτα από όλα με την νίκη της Ρόμα στην έδρα της Τορίνο και ο βασικός λόγος είναι πως η διαφορά δυναμικότητας δίνει αξία στην απόδοση του διπλού.
Παραμένω Ιταλία και πάω με την νίκη της πρωταθλήτριας Γιουβέντους στην έδρα της Ουντινέζε, ενώ πιστέυω παράλληλα πως θα την πάρει σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές, αφού δεν νομίζω να ρισκάρει κι άλλο στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα.
Κλείσιμο των εκτιμήσεων με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. , από την μιά οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν όπως κάνουν σχεδόν πάντα στο γηπεδό τους αλλά πιστέυω θα σκοράρουν και οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θα τα δώσουν όλα για να μην χάσουν και να παραμείνουν σε απόσταση από τον Ολυμπιακό. Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Α' Τουρκίας 14:00 : ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑ : G/G KAI OVER (1,95) x 25

A' Ιταλίας 16:00 : ΤΟΡΙΝΟ - ΡΟΜΑ : 2 (2,05) x 25

A' Ιταλίας 19:00 : ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : 2 ΚΑΙ OVER 1,5 (1,8) x 25

A' Ελλάδας 20:30 : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ : G/G (2) x 25

ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΡΟΛΙ : 

Α' Ιταλίας 16:00 : ΜΠΕΝΒΕΝΕΤΟ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ : 2 (1,62)

Γ' Ιταλίας 17:30 : ΛΙΒΟΡΝΟ - ΕΡΜΙΝΙΟ : 1 (1,62)

Α' Ελλάδας 18:15 : ΑΠΟΛΛΩΝ - ΞΑΝΘΗ : X2 (1,44)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ : 3,8 x 25

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 875

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 750