Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Πέμπτης by Διονύσης"

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, από τα 24 αποψινά παιχνίδια για το Europa League κράτησα δύο μόλις για ποντάρισμα, με κοινό παρονομαστή το σημείο g/g και over, αφού πιστέυω πως και στις δύο περιπτώσεις θα έχουμε ανοιχτά ματς και ομάδες που θα κυνηγήσουν τα γκολ.
Ξεκίνημα από τον όμιλο της Α.Ε.Κ. και την αναμέτρηση Αούστρια - Ριέκα. Και οι δύο ομάδες, μαζί με την ελληνική, έχουν ως στόχο το κυνήγι της δέυτερης θέσης, αφού η πρώτη μοιάζει κατελλειμένη από την Μίλαν. Στην μεταξύ τους αναμέτρηση λοιπόν, στην Βιεννη θα τα δώσουν όλα για την νίκη και αυτό με τα αμυντικά κενά που έχουν και οι δύο, με κάνει να περιμένω εκατέρωθεν γκολ.
Η δέυτερη εκτιμησή μου είναι από την αναμέτρηση Έβερτον - Λυών, όπου έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που δέχονται καταρχήν έυκολα τέρματα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και πρέπει να κάνουν μια επανεκκίνηση άμεσα, ενώ οι Γάλλοι σκοράρουν σαφώς πιο έυκολα και θεωρώ δεδομένο πως θα το κάνουν και στο Λίβερπουλ. Το γεγονός πως θέλουν και οι δύο την νίκη για να έρθουν πιο κοντά στην πρόκριση, με κάνει και οδηγούμε ακόμα πιο ευκολα στο συγκεκριμένο σημείο.

Europa League 22:00 : ΑΟΥΣΤΡΙΑ - ΡΙΕΚΑ : G/G KAI OVER  (2,1) x 25

Europa League 22:00 : ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΥΩΝ : G/G KAI OVER (2,02) x 25

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ : 4,25 x 17

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 767

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 700