Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Τετάρτης by Διονύσης"

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, βραδιά Champions League και απόψε και έχω βγάλει κάποιες εκτιμήσεις για τα αποψινά παιχνίδια, βασισμένες όπως και χθές, στα γκολ. Ας ελπίσουμε μόνο να σκοράρουν όπως και τα χθεσινά ζευγάρια.
Ξεκίνημα από την αναμέτρηση Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γ. στο παιχνίδι το οποίο όλος ο κόσμος, και λογικότατα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, το παίζει διπλό. Προσωπικά θα ποντάρω στο να βάλουν δύο γκολ τουλάχιστον οι παίχτες του Μουρίνιο και αν μπορεί το ένα από αυτά ο "killer" Λουκάκου για να είμαι διπλά ευχαριστημένος.
Συνεχίζω με το αμφίσκορο στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Σπόρτινγκ, μιας και οι Ιταλοί φέτος δεν μου γεμίζουν το μάτι και πιστέυω πως ενα τέρμα μπορούν να το δεχτούν από τους ταλαντούχους, μεσοεπιθετικά, φιλοξενούμενους.
Περνάμε στην αναμέτρηση Μπάγερν - Σέλτικ και πιστέυω πως ο αέρας αλλαγής που φέρνει ο Χάϊνκες θα βοηθήσει στο να έρθει μια μεγάλη, σε σκορ, ευρωπαϊκή νίκη για τους Βαυαρούς, κόντρα και στην όχι και τόσο ισχυρή Σέλτικ.
Από την Γερμανία πάμε στο Βέλγιο και το παιχνίδι Άντερλεχτ - Παρί. Οι Γάλλοι με τα λεφτά των Αράβων, θέλουν φέτος να κάνουν εντύπωση στην Ευρώπη και ντόρο και σε αυτό βοηθούν οι μεγάλες εμφανίσεις και τα μεγάλα σκορ,σε αυτή την χρονική περίοδο. Η αρμάδα του Έμερι έχει μέσο όρο 4 γκολ ανα αγωνιστική και απλά θα ακολουθήσω την στατιστική εδώ.
Κλείνω τις σημερινές εκτιμήσεις με μια έμπνευση η οποία δεν βασίζεται ούτε βάση αγωνιστικών κριτηρίων ούτε βάση στατιστικής, γιαυτό άλλωστε είναι και έμπνευση, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 1 και g/g λοιπόν. Το αποψινό μου ποντάρισμα θα είναι σε μονά μιας και είναι αρκετά παιχνίδια και κάτι ψιλά στο παρολί (χωρίς τον Λουκάκου και την έμπνευση) μπας και είναι η τυχερή μου μέρα. Καλη επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε

Champions League 21:45 :  ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. : ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  OVER 1,5 (1,95) x 25

Champions League 21:45 : ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. :  ΛΟΥΚΑΚΟΥ ANYTIME SCORER (2) x 25

Champions League 21:45 : ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ : G/G (2,05) x 25

Champions League 21:45 : ΜΠΑΓΕΡΝ - ΣΕΛΤΙΚ : ΜΠΑΓΕΡΝ OVER 3,5 (1,97) x 25

Champions League 21:45 : ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΠΑΡΙ : OVER 3,5 (1,8) x 25

Champions League 21:45 : ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : 1 ΚΑΙ G/G (2,7) x 10

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΡΟΛΙ : 14,2 x 10

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 788,75

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 643,75