Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Σαββάτου by Διονύσης"

Καλησπέρα σε όλους. Είναι κάποιες μέρες που βλέπω το πρόγραμμα και δεν μου αρέσει τίποτα, είναι και κάποιες άλλες, όπως η αυριανή, που δεν ξέρω ποίο παιχνίδι να πρωτοεπιλέξω. Στα Σαββατιάτικα λοιπόν, έχω επιλέξει τέσσερα παιχνίδια, έπειτα από ξεσκαρτάρισμα, τα οποία μου αρέσουν για διαφορετικούς λόγους το καθένα, το αν θα έρθουν είναι μια άλλη ιστορία βέβαια, αλλά έτσι είναι το κεφάλαιο "στοίχημα".
Για αρχή το ντέρμπι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάϊντεντ, στο οποίο θα πάω με την επιλογή του over μιας και οι γηπεδούχοι στα ντέρμπι συνηθίζουν τα υψηλά σκορ και οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει φορτσάτοι στη σεζόν και σκοράρουν κατά ριπάς, με τον σεληνιασμένο Λουκακου, κυρίως. Δεν μπλέκω με σημείο και αναμένω γκολ και θέαμα.
Δέυτερη επιλογή, σπάνια για μένα, είναι η ισοπαλία στην αναμέτρηση Αννόβερο - Φρανκφούρτη. Σίγουρα είναι μια εκτίμηση με ρίσκο, όπως όλες οι ισοπαλίες, αλλά αναμένω πως θα γίνει ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι μεταξύ δύο ισοδύναμων, πάνω-κάτω, ομάδων και δύσκολα θα λήξει με νικητή.
Επιστρέφω στην Αγγλία και στο παιχνίδι Κρίσταλ Πάλας - Τσελσι. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμα τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, όμως έχω την εντύπωση πως θα περιμένουν ακόμα λίγες μέρες. Μπορεί να λείπουν για την ομάδα του Κόντε, ο Μοράτα και ο Καντέ, όμως πιστέυω πως οι "μπλε", έστω και χωρίς αυτούς, έχουν την ποιότητα να βάλουν δύο γκολ τουλάχιστον,στην άμυνα-ανέκδοτο των γηπεδούχων και να φύγουν με το τρίποντο της νίκης, εξάλλου το έχουν καταφέρει και σε δυσκολότερες έδρες.
Συνεχίζω με Αγλλία αλλά με League 1 και ο λόγος είναι στην απόδοση της Σρίουσμπερι απέναντι στην Πλίμουθ. Δεν έχει λογική το 2,08 της πρωτοπόρου κόντρα στην ουραγό γηπεδούχο. Θα "αγοράσω" το διπλό, το οποίο είναι η σωστή επιλογή και ας έρθει και 3-0, θα ξέρω πως πόνταρα σωστά όμως. Το πονταρισμά μου θα είναι σε μονά, το καθένα ξεχωριστά, τα υπόλοιπα άυριο με το καλό στο live στο facebook.

Premier League Αγγλίας 14:30 : ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. : OVER (1,85) x 25

Bundesliga Γερμανίας 16:30 : ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ : Χ (3,2) x 25

Premier League Αγγλίας 17:00 : ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΤΣΕΛΣΙ : 2 ΚΑΙ OVER 1,5 (1,73) x 25

League 1 Αγγλίας 17:00 : ΠΛΙΜΟΥΘ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ : 2 (2,08) x 25

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 750,5

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 650,5