Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Τρίτης by Διονύσης"

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα οι επιλογές μου είναι από την τελευταία αγωνιστική των ευρωπαϊκών προκριματικών του Μουντιάλ και κοινό σημείο αναφοράς είναι η ίδια απόδοση. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πιο χαμηλές αποδόσεις και στα δύο παιχνίδια, ελπίζω να είναι λάθος των μπουκ και θα πληρώσω για να το μάθω. 
Στην αναμέτρηση Πορτογαλία - Ελβετία θεωρώ πολύ υψηλό το αμφίτερμα μιας και οι Ελβετοί έχουν δείξει ότι μπορούν να σκοράρουν σε κάθε έδρα. Προφανώς οι εταιρείες πιστέυουν στο κίνητρο των πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά και με ένα σκορ 2-1 για παράδειγμα, παιρνούν, αν και θεωρώ πολύ δύσκολο το ματς για τους γηπεδούχους.
Και στην αναμέτρηση Ολλανδία - Σουηδία οι περισσότεροι δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους λόγω κινήτρου, λες και οι Σκανδιναβοί δεν θέλουν να κερδίσουν. Πιστέυω πως η παρέα του Μπέργκ είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους "οράνιε" αυτή την εποχή και έχουν ποιοτικότερο σύνολο, το οποίο μπορεί να φύγει αλώβητο από την χώρα της τουλίπας. Θα τα ποντάρω και μονά και σε δυάδα και τα ξαναλέμε στο live.

Προκριματικά Μουντιάλ 21:45 : ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ : G/G (2) x25

Προκριματικά Μουντιάλ 21:45 : ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ : X2 (2) x25

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ : 4x25

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 853

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 788