Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ

Χρόνια πολλά σε όλους!

Η σημερινή μέρα έρχεται να μας υπενθυμίσει το ένδοξο παρελθόν και την ιστορία αυτού του λαού. Διότι λαός που δεν τιμά την ιστορία του, δεν έχει μέλλον.

Πάμε στα δικά μας τώρα,

Το ελληνικό el clasico, μονοπωλεί το ενδιαφέρον και όχι άδικα φυσικά. Σε ότι κατάσταση και αν είναι ο Παναθηναϊκός παραμένει ένα ντέρμπι αιωνίων. Προγνωστικά και εκτιμήσεις δεν χωρούν, το μόνο που θα αρκεστώ να πω είναι, να δείτε τις αποδόσεις και να πράξετε αναλόγως... ο νοών νοείτο...

Μία δυάδα κράτησα απ το σημερινό πρόγραμμα,

Νάσιοναλ Λιγκ: Μάκσφιλντ Ιστλιχ 1 1,90 (19:00)
Ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Απ τη μία η Μάκσφιλντ θέλει να ανέβει κατηγορία και απ την άλλη η Ιστλιχ θα δώσει τη μάχη της παραμονής. Η Μάκσφιλντ μετά από ένα σερί 6 συνοχόμενων νικών, έχασε απ τη Ντάγκεναμ εκτός έδρας, σε μία ήττα μάλλον εντός προγράμματος δεδομένου ότι η Ντάγκεναμ είναι δυνατή και ειδικά στην έδρα της, δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να περάσει. Φυσικά μετά από τέτοια σερί, είναι ζητούμενο το πως θα αντιδράσει η ομάδα αλλά κόντρα σε αυτή την Ιστλιχ που κινείται σε πολύ μέτρια κατάσταση είναι όπως και να το κάνουμε το φαβορί. Η Ιστλιχ που παραδοσιακά εκτός έδρας δεν είναι καλή, βγάζει προβλήματα και γενικότερα δεν πείθει. Μία σοβαρή Μάκσφιλντ, θα το καθαρίσει το παιχνίδι. Τίμιος ο άσσος στο 1,90.

Α Ισπανίας: Μπιλμπάο Μπαρτσελόνα 2 1,45 (21:45)
Ο Βαλβέρδε επιστρέφει στο Σαν Μαμές και είναι εκείνος που ξέρει καλύτερα απ τον καθένα μας τις αδυναμίες των Βάσκων. Η αλήθεια είναι ότι η Μπιλμπάο στη μετά Βαλβέρδε εποχή δεν μπορεί ακόμα να βρει τα πατήματά της. Τρεις νίκες μόλις σε 9 αγωνιστικές. Απ την άλλη η Μπαρτσελόνα είναι σε αντίθετο μομέντουμ, δείχνει σιγά σιγά να επανέρχεται σε γνώριμους ρυθμούς αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη απ τον Βαλβέρδε. Την παρούσα χρονική στιγμή, μου φαίνεται δύσκολο η Μπιλμπάο να ανακόψει την ανοδική τροχιά των Μπλαουγκράνα. Διπλό λοιπόν στο 1,45.

Καλή τύχη και τα λέμε σε Facebook και Twitter, απ το μεσημέρι και μετά για live betting και όχι μονο....