Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΠΟΛΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούμαστε αυτο το ΣΚ, με το ΑΕΚ Ολυμπιακός φυσικά σε πρώτο πλάνο. Ένα παιχνίδι που αποτελεί τεστ για αμφότερες τις ομάδες. Απ τη μία η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και απ την άλλη ο Ολυμπιακός με γκρίνια και 3αρα απ την Σπόρτινγκ στο Καραΐσκάκη. Προσωπικά, αν αύριο χάσει ο Ολυμπιακός δεν βλέπω τον Χάσι να κάνει παρέλαση...

Πάμε στα σημερινά,

Α Σκωτίας: Κουινς Παρκ Ειρ 2 1,65 (17:00)
Η Ειρ μπορεί να προέρχεται από τρια σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα ωστόσο εχει παίξει καλά σε αυτά τα παιχνίδια και στα χαρτιά μαζί με τη Ρειθ ειναι οι ομάδες που θα παλέψουν στα ίσια για την 1η θέση. Η Ειρ έχει πετύχει ήδη 17 γκολ σε 6 αγωνιστικές, σκοράρει κατά ρυπάς. Ομάδα που σκοράρει και παίζει καλά, δεν τη φοβάμαι, θα βρει και τα αποτελέσματα και κόντρα στην αδύναμη και ευάλωτη αμυντικά Κουινς Παρκ, το διπλό έρχεται σε πρώτο πλάνο. Το οποίο έχει κάνει πολύ μεγάλη βουτιά απ το 1,90 που άνοιξε μόλις στο 1,65. 

Α Ιταλίας: Γιουβέντους Τορίνο Goal/Goal 1.83 (21:45)
Το ντέρμπι του Τορίνο, όπου πάντα το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Πάντα είπα; Μάλλον όχι. Και εξηγούμαι. Προφανώς η Γιουβέντους είναι η απόλυτη κυρίαρχος όχι μόνο του Τορίνο αλλά ολόκληρης της Ιταλίας. Αυτό φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ. Ωστόσο, φέτος η Γιουβε δεν έχει ξεκινήσει καλά. Δεν βγάζει τη συνοχή των προηγούμενων ετών. Σε κανένα παιχνίδι δεν έχει ενθουσιάσει με την απόδοση και το κυριότερο εμφανίζει πολλά κενά στην άμυνα, ασυνήθιστο για Γιουβέντους αυτό. Φυσικά υπάρχει η απώλεια του Μπονούτσι που πήγε στη Μίλαν και χάλασε το δίδυμο με τον Κιελίνι. Κάτι που η Τορίνο, με Μπελότι, Λιάγιτς και Φαλκε μπορεί εύκολα να εκμεταλλευτεί. Το έχω γράψει πολλές φορές. Η 3αδα της Τορίνο μπροστά μπορεί να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα. Απ την άλλη και η Τορίνο πίσω δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία το γκολ. Δεν θα το αποφύγει ούτε σήμερα και αν ο Μπουφόν δεν κατεβάσει ρολά, το αμφίσκορο στο 1,83 δεν το λες και άσχημο. 

Καλή τύχη.