Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ

Μετά από ένα αδιάφορο στοιχηματικά 10ημερο, πλέον μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς και έπεται φυσικά και Τσάμπιονς Λιγκ, που όπως έγραψα και χτες στο Facebook, ότι θέλει προσοχή αυτό το σαβ/κο γιατί πολλές ομάδες ενδέχεται να έχουν εκεί το μυαλό τους και να κάνουν και φρεσκάρισμα στις 11αδες (πχ Γιουβέντους, Ατλέτικο).

Κατά τα λοιπά, χτες προφανώς πέρασε αέρας το γκολ/γκολ στη Β Ιταλίας, δεν ανακάλυψα και κάτι το ιδιαίτερο είναι η αλήθεια. Σήμερα το κουπόνι δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και όπως θα δείτε προτίμησα να αποφύγω τα μεγάλα πρωταθλήματα και να πάω στις αγαπημένες μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας. Απ τα σαλόνια στα αλώνια....

Τσάμπιονσιπ: Μπόλτον Μίντλεσμπρο 2 2,00 (17:00)
Η Μπόλτον δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, όντας νεοφώτιστη και η γκρίνια έχει ήδη αρχίσει. Λίγο έως πολύ κάπως έτσι την αναμένουμε την Μπόλτον να δώσει την μάχη της παραμονής, έχει ένα ρόστερ από παίχτες που ξέρουν την κατηγορία ικανό τεχνικό αλλά μέχρι εκεί. Βάλτε φυσικά και στην εξίσωση το διοικητικό μπάχαλο και το γλυκό έχει δέσει. Απ την άλλη και η Μίντλεσμπρο είναι γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει και κάτι. Έχει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, γεμάτο σε όλες τις γραμμές, έγιναν καλές μεταγραφές και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν πάρει την άνοδο στην Πρέμερ Λιγκ. Η διακοπή εκτιμώ ότι ευνόησε αμφότερες τις ομάδες ωστόσο η ποιότητα της Μίντλεσμπρο με οδηγεί προς το διπλό.

Β Σκωτίας: Έλγκιν Ανναν Goal/Goal 1.50 (17:00)
Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται με χαρακτηριστική άνεση γκολ. 2/4 γκολ/γκολ η Ελγκιν και 3/4 η Άνναν. Η προϊστορία επίσης δείχνει εκατέρωθεν γκολ και νομίζω ότι η παράδοση θα συνεχιστεί και σήμερα. Στο αμφίσκορο λοιπόν.

Καλή τύχη και φυσικά σήμερα θα είμαστε παρέα για live betting το απόγευμα.