Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΠΑΡΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙ

Μετά από ένα κακό σαβ/κο, όπου δεν πήγαμε καλά, για την ακρίβεια πατώσαμε και όταν χάνεις οφείλεις να το λες. Ούτως ή άλλως, εδώ και τόσα χρόνια, ουδέποτε κρύφτηκα πίσω απ το δάχτυλό μου και του χαρακτήρα μου δεν είναι και δεν χωράω. Ότι έγινε, έγινε όμως...

Η μεγάλη μέρα έφτασε και έχει βόλτα στα αστέρια... του Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι τα λόγια περιττεύουν. Φυσικά το ενδιαφέρον στρέφεται στο Γ. Καραϊσκάκης εκεί που ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο κόντρα στη Σπόρτινγκ Λις. Και το φαληρικό Στάδιο αναμένεται να είναι ασφυχτικά γεμάτο, εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Στοιχηματικά μιλώντας τώρα, υπάρχουν σαφή φαβορί στο σημερινό πρόγραμμα όπου προφανώς δεν έχει κανένα νόημα συζήτησης τα 1,10-1,20 του κουπονιού, θα μας πάρουν με τις ντομάτες και δε θα έχουν άδικο. Έτσι λοιπόν ένα και μόνο σημείο κράτησα, στο Ολυμπιακός Σπόρτινγκ Λις.

Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός Σπόρτινγκ Λις 1 2,80 (21:45)
Όπως προανέφερα υπάρχει ένας διάχυτος ενθουσιασμός στους οπαδούς του Ολυμπιακού για τη φετινή χρονιά, τα διαρκείας έχουν ξεπουλήσει και φυσικά άπαντες αναμένουν το σημερινό παιχνίδι. Μπορεί να μιλάμε για την 1η αγωνιστική του ομίλου αλλά κακά τα ψέματα είναι Do or Die, όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτο και εξηγούμαι. Ο Ολυμπιακός αν σήμερα δεν κερδίσει αποκτά ένα μεγάλο μειονέκτημα για την 3η θέση που θα πρέπει να το καλύψει είτε με Μπαρτσελόνα, είτε με Γιουβέντους ή να πάει να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην Πορτογαλία. Δεν το λες και εύκολο έργο. Άρα σήμερα ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει με το δεξί. Φυσικά άλλο πράγμα το θέλω και άλλο το μπορώ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο αουτσάιντερ όσο δείχνουν οι αποδόσεις, πρέπει να ήταν οι πιο μοιρασμένες οι αποδόσεις και αυτό διότι η Σπόρτινγκ, δεν τρομάζει εκτός έδρας. Ο Ζεσούς έχει ένα καλοδουλεμένο σύνολο με μεσοεπιθετική ποιότητα αλλά εδώ υπάρχει και ο παράγοντας έδρα που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, θεωρώ ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Κοιτάχτε, το στοίχημα είναι απόδοση. Αν ο άσσος ήταν στο 2,40 δε θα ασχολιόμουν, στο 2,80 θα αποτελέσει το βασικό μου ποντάρισμα.

Καλή τύχη και τα λέμε το βράδυ για Live Betting