Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

"Μια πρώτη γνωριμία πρίν τα πρώτα σημεία" by Διονύσης

Καλημέρα σε όλη την παρέα του betsecret.net. Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα,είμαι μέλος της σελίδας, που με πολύ μεράκι έχει δημιουργήσει ο φίλος και πολύ καλός tipster, Στέλιος και τον ευχαριστώ, για την στήλη που μου δίνει,για να γράφω τα προγνωστικά μου.

Λίγα λόγια για την στοιχηματική μου θεωρία,τώρα,για να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτή τη στήλη και να κρίνεται αν θα με ακολουθείτε ή όχι. Έπειτα από αρκετά χρόνια ασχολίας με το "άθλημα" έχω καταλήξει και ακολουθώ τα εξής: 

i) Ποντάρω συγκεκριμένο ποσό σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (κάβα) π.χ 1000 σύνολο,από 25 η κάθε δυάδα,από 1/9 έως 31/5, εκτός και αν υπάρχει διεθνής διοργάνωση,όπου ποντάρω ΜΟΝΟ αν είμαι ήδη κερδισμένος.

ii)Παρακολουθώ και ποντάρω,σε δυάδες κατά κύριο λόγο,συγκεκριμένες διοργανώσεις και ΟΧΙ τα πάντα(όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ελληνικό,διεθνής διοργανώσεις, από μικρότερες κατηγορίες Γαλλία, Ολλανδία, Αγγλία και ολίγον τι από μπάσκετ).

iii)ΔΕΝ ποντάρω κάθε μέρα αλλά μόνο όταν "βλέπω" κάτι και κυρίως ειδικά στοιχήματα που αφορούν τα γκολ και όχι τόσο σημεία.

iv)Τελευταίο και πιο σημαντικό για μένα.. Ποντάρουμε όσα μπορεί ο καθένας ΜΟΝΟ αν μας περισσεύουν από το μισθό μας και έχουμε καλύψει τις πάγιες υποχρεώσεις μας,αλλιώς γίνεται αρρώστια και όχι παιχνίδι. Ποντάρουμε και είμαστε κερδισμένοι εφόσον δεν χάσουμε την αρχική μας κάβα.

Αυτό σημαίνει πως κάναμε το χαβαλέ μας για αρκετό καιρό μες στη χρονιά και δεν χάσαμε τα λεφτά μας,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ

Δεν σας κουράζω άλλο,καλά ταμεία λοιπόν να έχουμε και αύριο θα ανέβουν οι πρώτες εκτιμήσεις μου από τα παιχνίδια. Μείνετε συντονισμένοι.