Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ

Όπως θα είδατε χτες δεν ανέβηκε στήλη με εκτιμήσεις στο site. Σίγουρα είναι κάτι που ξάφνιασε τους νεότερους αναγνώστες, γιατί κάπου χαλάω την πιάτσα. Η νοοτροπία που έχω εδώ και σχεδόν 10 χρόνια στο Betsecret είναι απλή, όταν δεν βγάζω κάτι αξιόλογο από σημεία απλά δεν ανεβάζω κάτι και προτιμώ να πάω πάσο. Ξέρω ότι αυτό είναι αντιεμπορικό. Χάνω τα views στο site κτλ. Η απάντηση απλή, ΔΕΝ με ενδιαφέρει. Προτιμώ να έχω ήσυχη τη συνείδηση μου παρά να ανεβάζω προτάσεις απλά και μόνο για να μπείτε και να αυξηθεί η επισκεψημότητα. Καθαρές κουβέντες.

Επίσης, πριν περάσουμε στις προτάσεις, να ενημερώσω ότι πλέον στο live όταν θα δίνω προτάσεις και κλασικά θα ανεβούν σε Facebook και Twitter, θα υπάρχει ένα post ανά ημέρα με τις προτάσεις στο live. Θα το δείτε και στην πράξη, είναι κάτι που είχατε ζητήσει και παλαιότερα οπότε μετά χαράς να το κάνω διότι σας βολεύει καλύτερα.

Πάμε στα σημερινά,

Σουπερλιγκ: Λεβαδειακός ΠΑΟΚ 2 1,50 (19:15)
Μεταξύ μας και το 1,50 πολύ είναι. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται απ τη νίκη επί της Εστερσουντ στην Τούμπα με ανατροπή στο σκορ. Η χρονιά πάντως ξεκίνησε με γκρίνια με την πρόσληψη του Αλεξάντερ Στανόγεβιτς. Πολύ μέτριος ως προπονητής και απολύθηκε πριν καν τελειώσει η προετοιμασία. Στη θέση του ήρθε ο Λουτσέσκου, πολύ σοβαρός προπονητής, με έργο στη Ξάνθη. Απ τους καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει απ την Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει με το δεξί και φιλοξενείται απ τον Λεβαδειακό που για ακόμη μια χρονιά έμεινε απ το παράθυρο στη Σουπερλιγκ μιας και υποβιβάστηκε ο Ηρακλής λόγω χρεών. Ο Λεβαδειακός έχασε και βασικούς αλλά έφερε τον Μπραντάο, έστω και στα 37 του, αν δεν εμφανιστεί ως τουρίστας, μπορεί να βοηθήσει. Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, θα φανει και στο γήπεδο. Το διπλό στο 1,50.

Α Βελγίου: Μουσκρόν Γάνδη 2 1,80 (21:00)
Η Γάνδη δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, καθ ότι σε τρεις αγωνιστικές δεν έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης. Προέρχεται απ την ισοπαλία κόντρα στη Μαλίν, όπου έδειξε να συνέρχεται κάτι φυσικά που μένει να φανεί στο αποψινό παιχνίδι αν ήταν δηλαδή αναλαμπή ή όντως ανακαμπτει. Η Μουσκρον δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ως ομάδα, τη μάχη της παραμονής θα δώσει. Υπολείπεται προφανώς σε ποιότητα απ την Γάνδη. Το 2-0 επί της Λόκερεν την προηγούμενη βδομάδα, που επίσης την κόντραρα, δεν μου λέει απαραίτητα κάτι διότι πολύ απλά η Λόκερεν ήταν άθλια με όλη τη σημασία της λέξης. Η παράδοση δείχνει Γάνδη. Οπότε πάμε στο διπλό.

Α Ιταλίας: Ιντερ Φιορεντίνα 1 1,55 (21:45)
Δεν έχω να προσθέσω κάτι ιδιαίτερο, αν διαβάσετε την ανάλυση που έχω κάνει για τις δύο ομάδες στο αφιέρωμα του Καμπιονάτο, θα καταλάβετε γιατί πάω στον άσσο.

Καλή τύχη