Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΚΗ - ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ

Εξαιρετική μέρα χτες για τον Μ. Κοκκινη, όπου επέστρεψε ορεξάτος στο site και πλήρωσε πλουσιοπάροχα η 3αδα που πρότεινε, με συντελεστή 9,5!! Απ την άλλη εβδομάδα ξεκινά και ο Διονύσης Κ., η μεταγραφή όπου ο πρόεδρος τίναξε τη μπάνκα στον αέρα και νομίζω ότι έχοντας αμφότερους δύο συνεργάτες που κατέχουν το αντικείμενο και έχουμε κάπως διαφορετική φιλοσοφία στην ανάγνωση των παιχνιδιών, σημαίνει περισσότερες απόψεις και ιδέες για εσάς. 

Εννοείται ότι σε Facebook και Twitter σχολιάζετε ελεύθερα για να ανταλάσσουμε απόψεις για τα παιχνίδια. Όσο για το live που ζητάτε αρκετοί, απ τα μέσα Σεπτέμβρη και μετά επιφυλάσσομαι να μπουμε και εκεί με φουλ ρυθμούς.

Μην φλυαρώ άλλο και πάμε στα σημερινά,

Πρέμιερ Λιγκ: Νιουκαστλ Γουεστ Χαμ Χ2 1,62 (17:00)
Γκρίνια με το καλημέρα για τη Νιούκαστλ, απόρροια των φτωχών μεταγραφών, της εικόνας της ομάδας και μοιραία το 2 στα 2 που ξεκίνησε με ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Μπενίτεθ είναι το πρώτο φαβορί στους μπουκ για απόλυση και όχι άδικα. Η Νιουκαστλ δεν είναι μόνο ότι έχασε και τα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα αλλά η κάκιστη εικόνα που παρουσίασε. Μάλιστα μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε και απ το Λιγκ Καπ απ τη Νότιγχαμ. Κοινώς απ το κακό στο χειρότερο. Και αν σήμερα χάσει θα έχουμε λαικά δικαστήρια στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Απ την άλλη η Γουεστ Χαμ, έχει δώσει δύο παιχνίδια εκτός έδρας τις δύο πρώτες αγωνιστικές και σήμερα πάει για το τρίτο. Η Γουεστ Χαμ επίσης ξεκίνησε με 2 στις 2 ήττες αλλά στην μεν πρεμιέρα έπαιζε στο Ολντ Τραφορντ και τη 2η αγωνιστική έπαιζε με 10 στο Σεντ Μέρις. Ο Τσικαρίτο δείχνει ορεξάτος, μπορεί να το βρει το γκολ κόντρα στη Νιουκαστλ και αν μη τι άλλο η ομάδα του Μπίλιτς μπορεί να μην ηττηθεί. Επιστρέφουν και οι πολύτιμοι Κουαγιατέ και Αντόνιο. Οι αποδόσεις των μπουκ, δεν στέκουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το διπλό μέχρι και το πρωί ήταν στο 3,50, τώρα έχει μαζευτεί κονά στο 3,00. Η αξία ειναι στην  κόντρα. Προσωπικά παίρνω και την κάλυψη στο Χ. Το 2 draw no Bet στο 2,20...

Α Ισπανίας: Λας Πάλμας Ατλέτικο 2 1,65 (23:15)
Κάκιστη η Λας Πάλμας στην πρεμιέρα, την κολακεύει το σκορ με το οποίο ηττήθηκε στο Μεστάγια. Αποδυναμωμένη σχετικά με πέρσι αφού έφυγαν μεταξύ άλλων ο Μπόατενγκ και ο Χεσέ.  Ενώ ο Βιτόλο που εχει δοθεί δανεικός ως το Δεκέμβριο δε θα αγωνιστεί απόψε. Γενικότερα φέτος αναμένουμε μία χειρότερη εικόνα απ τη Λάς Πάλμας αλλά αναμένεται να παιξει πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο. Απ την άλλη η Ατλέτικο κάθε άλλο παρά ενθουσίασε με την άποδοση της στην πρεμιέρα, ωστόσο παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, να παίζει και με 10 παίχτες, λόγω αποβολής του Γκριζμάν το γύρισε σε 2-2 κόντρα στη Χιρόνα, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα του Σιμεόνε έχει.... "ουμπαλα". Κορέα και Βιέτο μπροστά λόγω της απουσίας του Γκριζμάν απ τον Σιμεόνε. Γκολ θα βρει η Ατλέτικο αλλά κλασικά θα μας βγάλει την ψυχή. Πέρσι πάντως 5 εριξε η Ατλέτικο και γενικότερα η παράδοση δείχνει ξεκάθαρα διπλό.

Καλή τύχη.