Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ

Ποδαρικό με το δεξί για τη νέα στοιχηματική σεζόν το προηγούμενο Σαβ/κο όπου είχαμε το απόλυτο. Φυσικά αυτό δεν λέει κάτι, είμαστε ακόμα πολύ νωρίς και οι ομάδες χρήζουν προσοχής μέχρι να βρουν τα πατήματα τους. Είπαμε κάθε αρχή και δύσκολη όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτή είναι η πραγματικότητα. Μην φλυαρούμε όμως άσκοπα και πάμε στα σημερινά,

Β Αγγλίας: Μάνσφιλντ Φόρεστ Γκριν 1 1,80 (17:00)
Η Μάνσφιλντ είναι η πρωταθλήτρια των μεταγραφών στη Λιγκ 2 και ο στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Το ρόστερ της είναι πληρέστατο και ουσιαστικά το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνο για να δέσει. Παρά το 2-2 της πρεμιέρας κόντρα στην Κρου και την ήττα αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ απ τη Ροτσντέιλ, η Μάνσφιλντ έπαιξε καλά. Κάτι το οποίο φυσικά είναι θετικό. Ο Έβανς έκανε αλλαγές μεσοβδόμαδα. Απ την άλλη η Φόρεστ Γκριν έχει ως πρώτο στόχο τη σωτηρία. Είναι η σταχτοπούτα της κατηγορίας, ανέβηκε απ τη Νάσιοναλ Λιγκ φέτος, μέσω των πλέι οφ. Είναι ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερη οπαδική βάση με ότι αυτό συνεπάγεται. Θεωρώ ότι η Μάνσφιλντ θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις και θα πάρει την πρώτη νίκη της στη σεζόν. Fair το 1,80, ίσως και κάτι παραπάνω, το ανέμενα στο 1,70-1,75.

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Φόλκερκ Ντάμπαρτον 1 1,55 (17:00)
Η Φόλκερκ που είναι απ τα φαβορί για την άνοδο δεν ξεκίνησε καλά όπου ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 3-1 απ τη Σέντ Μίρεν ενώ και στο Λιγκ Καπ έμεινε εκτός απ τη Λίβινγκστον. Σίγουρα η χρονιά δεν ξεκίνησε με το δεξί για τη Φόλκερκ, που στο μεταγραφικό παζάρι ναι μεν έχασε κάποιους βασικούς ωστόσο έχει εξαιρετικές ακαδημίες και βγάζει ταλέντα. Απ την άλλη η Νταμπάρτον θα παλέψει και φέτος για την παραμονή της. Νομίζω εύκολα ή δύσκολα ο άσσος θα πληρώσει!

Α Βελγίου: Λόκερεν Μουσκρον 1 1,80 (21:00)
Η Λόκερεν δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν, με δύο σερί ήττες από Μπριζ και Κορτράικ με αποτέλεσμα ο Κρίστινσον, νωρίς νωρίς να μας κουνήσει μαντίλι και στη θέση του έρχεται ένας παλιός γνώριμος, ο Πέτερ Μας, ένας τεχνικός όπου επί μία 5ετια έβγαλε απ την αφάνεια την Λόκερεν, έκανε εξαιρετική δουλειά και μεταπήδησε στη Γκένκ. Προφανώς δεν έχει μαγικό ραβδάκι ωστόσο μόνο και μόνο η έλευση του, σίγουρα αλλάζει το κλίμα και κόντρα στην Μουσκρόν που κακά τα ψέματα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μιας και φέτος θα παλέψει για την παραμονή της, η Λόκερεν μπορεί να κάνει μία καινούρια αρχή. Ο άσσος στο 1,80 είναι τίμιος.

Καλή τύχη.