Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΦΟΝ

Δύο μεγάλες Κυρίες αναμετρώνται στον αποψινό τελικό του Κάρντιφ, δύο βαριές φανέλες που κατά τεκμήριο ήταν οι καλύτερες και πιο σταθερές ομάδες στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.Αμφότερες στην κορυφή της Ιταλίας και Ισπανίας αντίστοιχα, ψάχνουν να ανέβουν την κορυφή της Ευρώπης.

Η Γιουβέντους απ τη μία πλεύρα θα προσπαθήσει να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 1996
ενώ απ την άλλη η Βασίλισσα έχει δύο Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία 3ετια. Οι παίχτες του Αλέγκρι καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για έναν ακόμη λόγο, για τον τεραστιο Μπουφον, που θα είναι το πρώτο του Τσάμπιονς Λιγκ που κατακτά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέγκρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Τορίνο. Η Γιουβε είχε μία εκπληκτική σταθερόιτητα στο διάβα της σεζον. Εφάρμοσε ένα σύστημα με 4-2-3-1. Ενώ προς το τέλος της σεζόν είδαμε κατ ουσίαν ένα 3-4-3. Ετσι λοιπόν και σήμερα, αναμένουμε ένα 4-2-3-1 όταν επιτίθεται η ομάδα και ένα 3-5-1-1 όταν αμύνεται. Μπαρτσάλι Μπονούτσι και Κιελίνι στην άμυνα. Ντ. Αλβες απ τη μία Αλ Σάντρο απ την άλλη θα παίξουν όλη την πλευρά. Κατά τα άλλα οι δύο στα αμ χαφ δεν αλλάζουν Κεντίρα και Πιάνιτς. Ντιμπαλά και Μάντζουκιτς πιο μπροστά ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ιγκουαίν.

Η Ρεαλ απ την άλλη που απόψε θα διεκδικήσει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που θα κάνει το repeat, έπειτα απ την ανέλπιστη περσινή κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Ο Ζιντάν εν τέλει δικαιώθηκε και φέτος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ωστόσο δεν είχε και απ τις πιο ήσυχες σεζόν. Γενικά το Μπερναμπέου είναι πάντα απαιτητικό και φέτος δεν ήταν και λίγες οι φορές που έπεσαν γερά γιουχαρίσματα στον Κρ. Ρονάλντο. Με 4-3-2-1 ο Ζιντάν απόψε τη Ρεαλ. Νάβας κάτω απ τα δοκάρια. Καρβαχαλ δεξιά, Ράμος, Βαράν αμυντικό δίδυμο και πολύ φορμαρισμένος και με εξαιρετική χρονιά Μαρσέλο αριστερά. Τρεις στο κέντρο. Μοντριτς, Κασεμίρο και Κροος. Σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά Ισκο και Κρ. Ρονάλντο ενώ στην κορυφή θα είναι ο Μπενζεμά.

Οπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει μία υπεραριθμία στο κέντρο για τη Ρεαλ. Και ίσως εκεί είναι το κλειδί
του παιχνιδιού. Δηλαδή κατά πόσο οι Κεντίρα και Πρανιτς, θα ανταπεξέλθουν κοντρα σε Κασεμίρο, Μοντριτς και Κροος. Το ψηλό παιχνίδι της Ρεαλ στις στημένες φάσεις εκτιμώ ότι η Γιουβε δεν θα έχει θέμα και φυσικά είναι ερώτημα πως αυτη η αμυνα της Ρεαλ, που έρτωγε γκολ απο όποιον παίρναγε έξω απ το Μπερναμπέου, πως θα σταματήσει τον Ιγκουαίν με τον Ντιμπαλά.

Παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο, σίγουρα έχει πολύ ισοπαλία, το μαρτυρουν και οι αποδόσεις. Εν τουτοίς θα πάρω το ρίσκο και θα πάω με ασσο Γιουβέντους στο 3,00 ενώ ως πιο safe επιλογή, γι αυτους που δεν θέλουν να ρισκάρουν, κατάκτηση Γιουβέντους σε αποδ 1,95.

Συνοψίζοντας για να μην κουράζω,
Κατάκτηση Γιουβέντους σε απόδοση 1,95
Ασσος Γιουβέντους σε αποδ 3,00.