Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟ ΒΟΛΙΚΟ Χ, ΤΑ MUST WIN ΚΑΙ TO FUN BET ΜΕ FORMULA

Άλλη μία εξαιρετική μέρα η χθεσινή, όπου αν πέρναγε και η Περούτζια, που ισοφαρίστηκε στα χασομέρια απ την Λατίνα με πέναλτι, τότε θα στήναμε πανηγύρι. Τρία στα Τέσσερα έγραψε το κοντέρ, πλήρωσε η δυάδα με τη Γιαγκελόνια και τη Ρέγκενσμπουργκ. Ο Μιχάλης Κοκκίνης, έβγαλε δύο στα δύο στα Χ, λίγο έως πολύ ήταν Χ που είχαν συζητηθεί, ειδικά της Serie B, έγραψε και εκείνος οτι θυμίζει παλιές εποχές. Της Μίλαν όμως ήταν ωραιότατο το 3,60. 



Τέλος στη Eurovision είχαμε 3 στα 5, πλήρωσε και το βασικό μπετ θα έλεγα με την είσοδο της Μολδαβίας στην 10αδα, που ήταν κάτι σαν δώρο το 2,40, όπως φάνηκε εξάλλου. Φυσικά δεν περίμενα, με όλο το σεβασμό στο πρόβλημα υγείας του, ένα παιδάκι παριστάνοντας το χαζό θα κέρδιζε το διαγωνισμό. Έπαιξα Ιταλία αλλά δεν έπεισε κοινό και επιτροπές.


Πάμε στα σημερινά, όπου πάλι με must win σημεία θα ασχοληθώ και ας χάσω. Ήδη απ την Πέμπτη έχει ανέβει στήλη στο site, για την δυάδα, οπότε απλά αντιγράφω την ανάλυση.

Α Ιταλίας: Κροτόνε Ουντινέζε 1 1,80 (16:00)
*Προτάθηκε στο 1,67, έχει ανέβει στο 1,80. Παράξενο αλλά δεν έχω λόγο να αλλάξω άποψη.
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Serie A και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αν η Κροτόνε δεν κερδίσει την Κυριακή, έπεσε τόσο απλά. Είναι ήδη στο -4 απ την Εμπολι, η Εμπολι παίζει εκτός με την Κάλιαρι, όπερ και σημαίνει ότι μπορεί να χάσει βαθμό ή βαθμούς και είναι μία χρυσή ευκαιρία για την Κροτόνε να πλησιάσει σε απόσταση βολής την Έμπολι και να τα δώσει όλα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να σωθεί. Βέβαια η Κροτόνε έχει να παίξει με Λάτσιο και Γιουβέντους τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αλλά όπως και να έχει, όταν παίζει την ύπαρξη σου δεν κοιτάς απο ονόματα. Ούτως ή άλλως είναι αδιάφορες και οι δύο και μπορεί να γίνει η έκπληξη. Η Ουντινέζε είναι παντελώς αδιάφορη και εκτός έδρας παραδοσιακά δεν πείθει. Για μένα ειναι απ τους δυνατούς άσσους και ας μην βγει ποτέ!!

Α Γαλλίας: Καεν Ρεν 1 1,80 (22:00)
*Εδώ υπάρχει μικρή πτώση στον άσσο, πλέον κυμαίνεται πέριξ του 1,80.
Προτελευταία αγωνιστική στη Γαλλία και στην ουρά γίνεται χαμός με τις ομάδες να παίζουν μεταξύ τους. Πάμε να το δούμε πιο αναλυτικά. Κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού είναι: η Ντιζόν με 33, η Νανσί με 32 και η Μπαστιά με 31. Ακριβώς πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού είναι η Λοριάν με 35 και η Καέν με 36. Η Λοριάν παίζει εκτός με τη Μπαστιά, ο θάνατός σου η ζωή μου δηλαδή. Η Ντιζόν με τη Νανσί, επίσης ο θανατός σου η ζωή μου και η Καεν υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Ρεν. Κοιτάζοντας τη βαθμολογία θα μπορούσε να πει ότι η Καεν μπορεί να βολευτεί και με την ισοπαλία αφού θα πάει στους 37 και αν δεν υπάρξει και νικητής στα δύο προαναφερθέντα ζευγάρια μπορεί και να σωθεί. Αυτός όμως είναι τεράστιο λάθος διότι τελευταία αγωνιστική η Καεν παίζει στο Παρίσι με την Παρί, όπερ και σημαίνει ότι δεν θα πάρει ούτε βαθμό. Άρα η Καεν θα τερματίσει με οτι κάνει στο παιχνίδι με τη Ρεν. Και ισοπαλία να φέρει την Κυριακή μπλέκει πάρα πολύ άσχημα διότι ακόμα και Χ να ερθουν και τα άλλα δύο ματς και να έχει έναν αερα 3 βαθμών δεν λέει κάτι διότι την τελευταία αγωνιστική μπορεί να υπάρξει ισοβαθμία και δεν ευνοείται η Καεν και άρα μπορεί να πέσει. Συνεπώς, η νίκη είναι μονόδρομος και θα παίξει τους κόπους μίας χρονιάς σε 90 λεπτά. Άσσος και εδώ λοιπόν.



Σε αυτά προσθέτω,

Α Ολλανδίας: Γκόου Αχεντ Σπάρτα Ροτ 2 1,72 (15:30)
*τελευταία αγωνιστική
Ξεκάθαρα πράγματα. Αν η Σπάρτα Ροτ. δεν κερδίσει πηγαίνει στα μπαράζ υποβιβασμού, τόσο απλά Η Σπάρτα Ροτ. για να μείνει στην κατηγορία, θέλει νίκη δική της επί της υποβιβασμένης και αδύναμης Γκόου Αχέντ και ταυτόχρονα μη νίκη της Ρόντα στην έδρα της Φίτεσε. Αντιλαμβάνεστε ότι το να πάει η Ρόντα να βγάλει διπλό μέσα στο Άρνεμ είναι δύσκολο. Συνεπώς θεωρώ ότι αν η Σπάρτα πάρει τη νίκη απόψε θα μείνει στην κατηγορία. Παίζει σε 90 λεπτά μία κατηγορία. Δεν έχω κανένα θέμα να χάσω το δελτίο.... Η Σπάρτα θα χάσει την κατηγορία. Η φιλοσοφία μου και την ατάκα μου την ξέρετε, την λέω χρόνια όπως και χτες με τη Ντιφενσορ. Ποτέ να μην ερχόταν το διπλό εμείς θα χάναμε ενα δελτιο και η Ντιφενσόρ το πρωτάθλημα, φαντάζομαι θα τους πείραζε παραπάνω...

Α Γαλλίας: Μονπελιέ Λυών Χ 3,75 (22:00)
*Προτελευταία αγωνιστική.
Το 3,75 της ισοπαλίας στον Stoiximan, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Είναι άκρως βολική ισοπαλία. Η μεν Λυών με τον έναν βαθμό κλειδώνει και τυπικά το Europa League και η δε Μονπελιέ την σωτηρία. Με αυτά τα δεδομένα και σε αυτή την απόδοση, την ισοπαλία την παίζεις και ας μην έρθει ΠΟΤΕ!

Formula 1; Φερστάπεν τερματισμός στο Πόντιουμ 4,33
Ο Φερστάπεν εκκινεί απ την 5η θέση, πίσω απ τις δύο Mercendes και τις δύο φεράρι. Στην Pole position, είναι ο Χάμιλτον για το αποψινό Grand Prix της Ισπανίας. Προφανώς είναι επιλογή τύπου Fun Bet, έχει υψηλό ρίσκο το αντιλαμβάνεστε απ την απόδοση, απλά επειδή ο πιτσιρικάς έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταφέρει πολλά, αξίζει ένα μικρό bet.

Καλή τύχη.