Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Εκτιμήσεις Σαββάτου (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα και από εμένα από το Μόναχο, οφείλω να δώσω αρχικά τα συγχαρητήρια μου στον Στέλιο για το άριστο διάβασμα και απο νωρίς διότι αυτό ήταν το σημαντικό καθ ότι προλάβαμε τις αποδόσεις. Όπως λέει και εκείνος, το κεφάλι χαμηλά και συνεχίζουμε...

Για σήμερα, συμφωνώ με τα όσα έγραψε και ο Στέλιος στη στήλη του και απλά θα προσθέσω μία δυάδα με ισοπαλίες, η μια εξ αυτών, όπως βλέπετεται "σημαδεμένη".

Προ Βερτσέλι Μπρέσια Χ στο 1,72
Μία ισοπαλία βγαλμένη απ τις παλιές καλές εποχές της Serie B, τότε που οι ισοπαλίες σημαδεύοταν σε αυτές τις αποδόσεις. Η Προ Βερτσέλι με Χ σώνεται σχεδόν και μαθηματικά ενώ η Μπρέσια ότι και αν γίνει στα άλλα παιχνίδια θα είναι πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και την τελευταία αγωνιστική θα πάει στον τελικό με την Τράπανι για δύο αποτελέσματα. Γι αυτό το λόγο το Χ κατρακύλησε στο 1,72, το αναφέρω και είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός αν θα το παίξει διότι η αλήθεια είναι ότι κάπως "ξενίζει" να παίζεις Χ σε τέτοια απόδοση.

Αταλάντα Μίλαν Χ στο 3,60
Η Αταλάντα με Χ κρατά την στο +6 τη Μίλαν και μπαίνει κατ ευθείαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ενώ η Μίλαν θα διατηρηθεί πάνω απ την Ιντερ και θα είναι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ούτως ή άλλως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν αποκλείω στο τέλος αμφότερες να βολευτούν κατά κάποιον τρόπο με την ισοπαλία. Ιδιαίτερα ψηλά στο 3,60 στη Stoiximan.

Καλό μεσημέρι και καλή επιτυχία.

Kokki.