Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία, πριν το φινάλε των πρωταθλημάτων και το κλείσιμο της στοιχηματικής σεζόν. Είναι ο μήνας του παίχτη αυτός, υπό την έννοια ότι όλοι τώρα αναμένουμε, όπως έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα, τώρα που τα κουκιά είναι μετρημένα, να πληρωνόμαστε. Και μέχρι στιγμής έχει πάει κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Φυσικά οι αποδόσεις θα είναι εποχιακές, δεν είναι οι μπουκ φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Το έκανα και τις προηγούμενες χρονιές, το έκανα και την Τετάρτη, όπου παράτησα το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ και ανέβασα στο site προτάσεις για ΣΚ για να προλάβουμε τις αποδόσεις. Κάτι ανάλογο θα γίνει και την επόμενη βδομάδα. Ειδικά ο άσσος της Ρόντα αύριο απο το 1,91 έχει πέσει ακόμα και κάτω του 1,70. Αντίθετα ο άσσος της Λοριάν, κάπου ανέβηκε στο 2,25, πλέον έχει υποχωρήσει και πάλι στο 2,15.

Αντιγράφω τα δύο σημεία που προτάθηκαν την Τρίτη:

Β Σκωτίας: Στέρλινγκ Αλμπιον Αρμπρόουθ 2 1,62 (17:00)
*Τελευταία αγωνιστική
Πολλές οι ανατροπές στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, τόσο η Φόρφαρ όσο και η Αρμπρόουθ έκαναν πάρα πολλές γκέλες και το αποτέλεσμα αυτών, ήταν η Αρμρόουθ να κρατά την τύχη στα χέρια της, σε αυτή την τελ. αγωνιστική όντας στο +1 απ την 2η Φορφάρ. Η Αρμπρόουθ παίζει εκτός με την αδιάφορη Στέρλινγκ Αλμπιον και η Φόρφαρ εντός κόντρα στην 3η Ανναν. Προφανώς πιο δύσκολο το παιχνίδι της Φορφαρ. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, κρίνεται μία άνοδος σε 90 λεπτά για την Αμπρόουθ. Το διπλό είναι μονόδρομος αν δεν θέλει να πει αντίο στο όνειρο. Κερδίζει και ανεβαίνει. Τόσο απλά. Είναι και η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος και αν δεν γίνει τίποτε περίεργο, γιατί έχουμε δει πολλά περίεργα στη Β Σκωτίας, το διπλό αποτελεί επιλογή, στο νορμάλ (για τα δεδομένα της εποχής) 1,62.

Α Γαλλίας: Λοριάν Ανζε 1 2,10 (21:00)
Παιχνίδι μισή παραμονή για τη Λοριάν. Η Λοριάν βρίσκεται στο +1 απ τα μπαράζ του υποβιβασμού και στο +2 απ τις ομάδες που υποβιβάζονται. Περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών δεν υφίστανται καθ ότι την επόμενη βδομάδα πάει να παίξει στην Κορσική 6ποντο με την Μπαστιά και καταλαβαίνετε πόσο κρίσιμο είναι το αποψινό παιχνίδι. Η Ανζέ απ την άλλη ναι μεν έχει μία σχετική άνεση όντας στο +6 απ τα μπαράζ υποβιβασμού, δεν έχει μεγάλα περιθώρια και αυτή για απώλειες βαθμών αλλά ίσως έχει το μυαλό της και στον τελικό του κυπέλλου με την Παρί, παρ ότι είναι σε 20μέρες. Δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να βρεθεί σε έναν τελικό μία ομάδα σαν την Ανζε. Καθαρά και μονο λόγω μεγαλύτερου κινητρού αφού είναι must win για την Λοριάν, θα πάω στον άσσο.

Πάμε και σε κάποια άλλα:

Α Ισπανίας: Σπ. Χιχόν Λας Πάλμας 1 1,55 (14:00)
Εποχιακός θα μου πείτε ο άσσος, που υπό κανονικές συνθήκες το 1,55 θα ήταν αστείο. Η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι στο -6 απ τη σωτηρία, απ τη Λεγκανές δηλαδή και αν σήμερα δεν κερδίσει την παντελώς αδιάφορη και με σημαντικότατες απουσίες (εκτός οι σταρ της Χεσέ και Μπόατενγκ) λέει αντίο στην κατηγορία και μαθηματικά. Ή ταν ή επί τας, το παιχνίδι για τη Χιχόν. Η Λας Πάλμας εκτός έδρας μετρά (1-3-13), αν δεν την κερδίσει εγώ θα χάσω το δελτίο και η Χιχόν την κατηγορία, γνωστή η ατάκα. Νομίζω περαιτέρω σχόλια δεν χρειάζονται. 

*Τη Δευτέρα, τα αδέρφια, η Μπέτις, θα παίξουν για τη Χιχόν... στην έδρα της Λεγκανές... το διπλό στο 4,75... 

Β Αγγλίας: Κόλτσεστερ Γεοβιλ 1 1,61 (19:30)
                 Στιβενέιτζ Ακρινγκτον Χ2 1,90 (19:30)
*Τελευταία αγωνιστική
Χαμός στο φινάλε της Β Αγγλίας. με 6 ομάδες να κυνηγούν τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγουν στα πλέι οφ και δεν αποκλείεται οι θέσεις αυτές να κριθούν ακόμα και στις ισοβαθμίες. Αυτή τη στιγμή στα πλέι οφ είναι στην 5η θέση η Καρλάιλ με 68 β., στην 6η θέση η Μπλάκμπουλ με 67 και ακολουθούν οι μνηστήρες, Στιβενέιτζ 67, Κέμπριτζ 66, Κόλτσεστερ 66 και Γουίκομ 66. Ας τα πάρουμε με τη σειρά λίγο να δουμε ποιες μπορούν να χτυπήσουν την άνοδο. 

Καταρχήν το πιο εύκολο έργο το έχει η Μπλάκμπουλ που υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη, υποβιβασμένη και χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος Λέιτον Οριεντ, ο άσσος μόλις στο 1,25, με βάση την κοινή λογική, προφανώς θα έρθει. Άρα μένει μία θέση. 

Η Καρλάιλ παίζει εκτός έδρας με την 3η Έξετερ, ζόρικο πολύ. Η Κέμπριτζ παίζει εκτός με τη Γουίκομ άλλο ένα ζορικο ματς Διότι αμφότερες θέλουν τη νίκη για τα πλέι οφ, αμφότερες δεν βολεύει το Χ. 

Η Κόλτσεστερ παίζει εντός με την αδιάφορη Γέοβιλ, όπερ και σημαίνει ότι με νίκη η Κόλτσεστερ είναι πολύ κοντά στα πλέι οφ. Έχει το πιο εύκολο έργο απ τις ομάδες που θα παλέψουν για αυτή τη μία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Αν δεν καταφέρει να κερδίσει και την Γέοβιλ άξια της μοίρας της. 

Τέλος άφησα το Στιβενέιτζ Ακρινγκτον. Θα μπορούσε κανείς να πει με ευκολία. "Αδιάφορη η Ακρινγκτον, νικη και μόνο νίκη η Στιβενειτζ που σε συνδυασμό με μη νίκη της Καρλάιλ μέσα στην έδρα της Εξετερ μπαίνει στα πλέι οφ, άρα άσσος". Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα. Αρκεί να σας θυμήσω ότι πέρσι τέτοια αγωνιστική η Στιβενέιτζ πήγε και έκλεισε το σπίτι της Ακρινγκτον, η οποία ανέβαινε κατηγορία με νίκη, δεν κέρδισε, μπήκε πλέι οφ και αποκλείστηκε. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε υπάρχει κλίμα εκδίκησης απόψε για την Ακρινγκτον και θα κατέβει με διαθέσεις να κλείσει το σπίτι και αυτή με τη σειρά της, της Στιβενέιτζ. Συνεπώς, στοιχηματικά η αξία βρίσκεται στην έκπληξη και στο Χ2.

ΥΓ1: Για το κύπελλο Ελλάδας, η εκτίμηση μου είναι ότι θα το σηκώσει ο ΠΑΟΚ, αλλά στο 1,62 δεν το παίζω ΠΟΤΕ. Ας προηγηθεί η ΑΕΚ και θα τα πούμε στο live....

ΥΓ2: Γελάνε και τα τσιμέντα με αυτά που γίνονται στο Πανθεσσαλικό, συνοψίζει πάνω κάτω τη διακυβέρνηση Τσίπρα.

ΥΓ3: Εντάξει προφανές το διπλό  της Τίγκρες στο Μεξικό αλλά ρε παιδιά όχι στο 1,60. Στο 2,00 οκ, στο 1,60 πας πάσο. Και εδώ ίσως έχει ενδιαφέρον στο live.

Καλή τύχη και φυσικά συντονιζόμαστε για live Betting σε Facebook και Twitter.