Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Εκτιμήσεις Τρίτης (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας!! Betsecret πάει μπάλα, πάει κασέτα που λέει και ένας κολλητός μου!!! Παρασκευή πληρωθήκατε από μένα τριάδα με 6 απόδοση κοντά και γενικά το Σαβκυρ που ακολούθησε ο Στέλιος πήρε την σκυτάλη και σας πήγε σε ΤΑΜΕΙΑΡΕΣ!!! Χαμηλά το κεφάλι που λέει και αυτός και συνεχίζουμε.

Στα σημερινά, ο Στέλιος όπως πολύ σωστά είπε, το παιχνίδι μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο καλύτερα προσφέρεται για να το δεις και να το απολαύσεις με μπύρες, πίτσες, φίλους κτλ παρά να στοιχηματίσεις και...να έχεις το άγχος. Από τον Στέλιο no bet σήμερα, αλλά εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να κρατηθώ και θα παίξω, θα πάρω την ευθύνη και ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΩ. Όσοι είσαστε κερδισμένοι από τις προηγούμενες μέρες και σας αρέσει το ΡΙΣΚΟ ακολουθήστε, αν δεν συμβαίνουν τα δυο παραπάνω τεινά, τότε no bet και απολαύστε το παιχνίδι. 

Έχουμε και λέμε, ημιτελικός είναι, η μία ομάδα του over, η άλλη του under, μεσοβέζικη λύση που πληρώνει καλά για εμένα το εύρος 2-3 goal που καλύπτει αρκετά πιθανά σκορ, μιας που δεν πιστεύω πως θα δούμε σκορ 2-2, 3-1, 3-2. Πρώτη επιλογή το 2-3 goal, δεύτερη επιλογή το goal/goal. Η Ατλέτικο δύσκολα τρώει goal, από την άλλη μεριά όμως η Ρεάλ παίζει μέσα στην έδρα της και οφείλει να βάλει τουλάχιστον ένα. Από την άλλη μεριά όμως, η άμυνα της Ρεάλ μπάζει και δεδομένης της επιθετικής ικανότητας της Ατλέτικο, περιμένω να βάλει έστω ένα goal. Το παιχνίδι ξεκινάει λοιπόν από 1-1 για μένα και το goal/goal για κάποιον λόγο από το 1,95 έχει ανέβει στο 2,00. Μου κάνει, μιας που εγώ θα το έδινα γύρω στο 1,80 ,οπότε το αγοράζω.

Τέλος, δύο τελευταίες επιλογές, θα παίξω ακριβή σκορ 1-1 και 2-1 υπέρ της Ρεάλ. Τα λεγόμενα fan bet, τα οποία όμως πιστεύω πως έχουν αρκετές πιθανότητες να βγουν. Σκέφτηκα και το 1-2 υπέρ της Ατλέτικο, μήπως κάνει την έκπληξη, αλλά δεν μπορώ να τα παίξω όλα, οπότε τα αφήνω απ έξω.

Οπότε οι προτάσεις μου για σήμερα:

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης: 2-3 goal στο 1,95

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης: goal/goal στο 2,00

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-1 στο 6,50

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης: 2-1 στο 8,5

Σε περίπτωση που ποντάρετε και τα 2 fan bet, αν το σκορ είναι 1-1 πχ γύρω στο 65-70, κάντε CASH OUT το 1-1 και περιμένουμε για το 2-1.

Και ξαναλέω και υπογραμμίζω: Όσοι είσαστε κερδισμένοι από τις προηγούμενες μέρες και σας αρέσει το ΡΙΣΚΟ ακολουθήστε, αν δεν συμβαίνουν τα δυο παραπάνω τεινά, τότε no bet και απολαύστε το παιχνίδι.!!!!

Κρατήστε και παίξτε ότι σας αρέσει ή και όλα. Καλό βράδυ και να απολαύσετε όλοι το παιχνίδι. Αύριο πάλι εδώ.

Kokki.