Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: MUST WIN ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ

Φαινόταν απ την Παρασκευή... Έτσι λοιπόν πήρα τη σκυτάλη απ την Μιχάλη Κοκκίνη και η χθεσινή μέρα ήταν άκρως κερδοφόρα που αν πέρναγε και η Γκάισλι νωρίς το μεσημέρι θα μιλάγαμε για ονειρεμένη μέρα. Στο live έγιναν για ακόμα μία φορά ωραία πράγματα, είχαμε 5 στα 8 με υψηλές αποδόσεις, με αποκορύφωμα το 4,00ρι της ανατροπής της Πλίμουθ και συνολικά άλλες περίπου 100 μονάδες καθαρό κέρδος στη μπάνκα του Live Betting, το οποίο τρέχει ένα Return On Invstement (RoI) 15.79%.



Και για κερασάκι στην τούρτα, πλήρωσε και η δυάδα η βραδινή που προτάθηκε στο facebook και όσοι ακολούθησαν, ξύπνησαν το πρωί και είχαν πληρωθεί. Εύκολα & ξεκούραστα. Ωραίο το αίσθημα να ξυπνάς και να πληρώνεσαι, ε;





Το κεφάλι χαμηλά και συνεχίζουμε στα σημερινά,

Β Γερμανίας: Αννόβερο Φορτούνα 1 1,55 (14:30)
Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και το Αννόβερο θέλει νίκη και μόνο νίκη μιας και η Ουνιόν με τη νίκη της, την Παρασκευή κόντρα στην Ζαντχάουζερν, έφτασε τους 57 βαθμούς και πλέον η άνοδος θα κριθεί ως την τελευταία αγωνιστική. Μπραουσβάινγκ, Αννόβερο, Ουνιόν έχουν από 57 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην 2η θέση. Η Ουνιόν έχει φυσικά ενα παιχνίδι παραπάνω, αφού έχει ήδη παίξει αυτή την αγωνιστική. Το Αννόβερο διαθέτει την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος, όπου μετρά (12-2-1) και συνάμα τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Απ την άλλη και η Φορτούνα καίγεται για τους βαθμούς της νίκης αφού είναι μόλις στο +2 απ τη ζώνη του υποβιβασμού ωστόσο σήμερα θα έχει σημαντικές απουσίες, 4 βασικούς εκτός. Ο άσσος, σε εποχιακή απόδοση.

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ Άρσεναλ 1 1,90 (18:30)
*Ντέρμπι του Λονδίνου
Θα μπορούσα να συνοψίσω την πρόταση, με δύο φράσεις. Θέλει πρωτάθλημα η Τότεναμ; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Θα μου πείτε είναι στο -4 απ την Τσέλσι. Οκ, δεκτό. Η Τσέλσι όμως παίζει νωρίτερα εκτός έδρας με την Έβερτον, όπερ και σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να αφήσει βαθμό ή βαθμούς στο παιχνίδι αυτό και πλέον η Τότεναμ με νίκη θα φτάσει σε απόσταση βολής. Η Τότεναμ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πηγαίνει από νίκη σε νίκη, προέρχεται απ το φτωχό 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν και τόσο καλή αλλά στο σημείο της σεζόν που ειμαστε, οι νίκες μετρούν. Απ την άλλη η Άρσεναλ, με τη γνωστή μιζέρια, τη γκρίνια, έκανε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Μίντλεσμπρο και Λέστερ αλλά πέραν αυτού, τίποτε άλλο. Η εμφάνιση ήταν πάλι κάτω του μετρίου. Πέτυχε φυσικά μεγαλειώδη πρόκριση στο κύπελλο επί της Μάντσεστερ Σίτι και ρεαλιστικά αυτός είναι ο στόχος της για να σώσει (κάπως) τη χρονιά, είναι και στο -4 απ την 4αδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ομολογώ θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν ο Κέιν, ο Ντελ Αλι και η παρέα τους δεν σκοράρουν κόντρα σε αυτή την άμυνα της Άρσεναλ. Άσσος λοιπόν.

Τα Must win τα είπαμε, οσο τώρα για το κερασάκι στη τούρτα;

Νικητήριο μονοθέσιο στο Grand Prix της Ρωσίας:
Mercedes 3.75.
Οι δύο Mercedes εκκινούν πίσω απ τις δύο Φεράρι, στις θέσεις 3-4. Και επειδή ο Χάμιλτον έχει πέντε νίκες ήδη στο ενεργητικό του, στη συγκεκριμένη πίστα, ένα Fun bet, αξίζει τον κόπο.

Καλή τύχη και φυσικά τα λέμε για Live Betting, σε λίγη ώρα σε Facebook και Twitter.