Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΑΣΣΟΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ - COMBO ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ


Άριστο το διάβασμα στο χθεσινό παιχνίδι, με τη Γιουβέντους να μας πληρώνει εύκολα στον άσσο και ξεκούραστα. Εξαιρετική απόδοση. Το σερί μας λοιπόν συνεχίζεται δίχως φρένα και πάμε στα σημερινά....



Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ 1 1,93 (19:00)
Λίγες μέρες μετά το παιχνίδι της Τούμπας, σήμερα ο Παναθηναικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για το α παιχνίδι των ημιτελικών για το κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εξαιρετική χρονιά και αν στην αρχή της περιόδου τις φάσεις που δημιουργούσε τις έκανε γκολ, τώρα ίσως και να ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Με τα ίσως όμως δεν γράφτηκε ποτε η ιστορία. Το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν επιδέχεται ιδιαίτερο σχολιασμό και αυτό διότι ο Ουζουνίδης κατέβασε τα δεύτερα. Το 3-0 κολακεύει αφάνταστα τους Πράσινους, το σκορ θα μπορούσε εύκολα να ήταν 5-0. Σήμερα όμως προφανώς θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ο Μπεργκ σκοράρει κατά ρυπάς και φυσικά το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος, που αν τελικά το καταφέρει ο Ουζουνίδης, θα μιλάμε για ένα μίνι θαύμα διότι παρέλαβε καμμένη γη απ τον Στραματσόνι. Επανέρχονται όλοι οι βασικοί και νομίζω ότι όσο άσσος ήταν το παιχνίδι στην Τούμπα άλλο τόσο είναι και το αποψινό. Τίμιο το 1,93 στη Stoiximan.



Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Ρεαλ Combo Over2.5 & Goal/Goal 1.90 (21:45)
Δύο απ τις πιο βαριές φανέλες της Ευρώπης αναμετρώνται απόψε στο Μόναχο, στο α' παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Ιδιαίτερες αναλύσεις δεν χρειάζονται και εκτιμήσεις σε ένα τέτοιο ζευγάρι, μιας και μπορεί να σε εκθέσουν πολύ εύκολα. Η Μπάγερν βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, έχει πιάσει φόρμα την κατάλληλη χρονικά στιγμή και προέρχεται απ την νίκη θριάμβο επί της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της Bundesliga το Σάββατο. Αντίθετα η Ρεαλ έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο στο δικό της ντέρμπι αλλά δεν της κόστισε ιδιαίτερα αφού η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε απ τη Μάλαγα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η διαφορά απ τους Καταλανούς. Απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν. Συνεπώς, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, την ποιότητα που έχουν και ιδιαίτερα οτι η Ρεαλ έχει δείξει στα μετόπισθεν οτι είναι παιδική χαρά αλλά μπροστά έχει το γκολ, νομίζω ότι το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το over είναι η πλέον καλή επιλογή.

ΥΓ: Επειδή η Bet365 έχει προσφορά με Δωρεάν Στοίχημα Σε Εξέλιξη και επειδή πολλοί θα με ρωτήσετε πως θα το διαχειρίστειτε. Λοιπόν προσωπικά έπαιξα το Combo στα γκολ και κατόπιν ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού θα δω πως θα το παίξω στο live. Κατά το παρελθόν, έχω αναπτύξει πολλές φορές το σκεπτικό με πολλούς τρόπους-στρατηγικές για το πως θα διαχειριστείτε το μπόνους. Για τους μη γνωρίζοντες, επί της ουσίας παίζεις ένα μονό στόιχημα στον τελικό και η εταιρία σου δίνει επιστροφή αντίστοιχου ποσού μέχρι 25 ευρώ αν τυχόν χάσεις το πρώτο στοίχημα στο live που θα παίξεις. 

Καλή τυχή.