Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΑ ΝΟΡΜΑΛ, ΤΟ CLASICO ΚΑΙ ΤA FUN BET

Πολύ καλή η χθεσινή μέρα, 4 στα 5 είχαμε στο site, πλήρωσε και η Βασική 2αδα ενώ στο live, πήγε εξίσου καλά με 4 στα 6. Η Μίλγουολ μας χάλασε το απόλυτο στο site αλλά και στο live. Και η πλάκα είναι ότι όχι μόνο έχασε η Μίλγουολ αλλά έχασε και η Σάουθεντ που ήταν η έτερη διεκδικήτρια του τίτλου. Ομορφιές στη Λιγκ 1. Εν πάση περιπτώσει, πάμε στα σημερινά:

Α Ισπανίας: Σοσιεδάδ Λα Κορούνια 1 1,60 (13:00)
Η Λα Κορούνια με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-0 επί της Μάλαγα, επί της ουσίας κατάφερε να κλειδώσει (σε μεγάλο βαθμό) την παραμονή. Απ την άλλη η Σοσιεδάδ καίγεται για τη νίκη ώστε να μπει στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Μέσα στο Ανοέτα παραδοσιακά είναι δυνατή, βέβαια η παράδοση με τη Λα Κορούνια δεν είναι με το μέρος της, (15-9-10). Προέρχεται απ την ήττα με 3-1 στη Βαρκελώνη απ τη Μπαρτσελόνα, όπου στάθηκε αξιοπρεπώς. Κόντρα στην πιο άνετη Λα Κορούνια, μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, με τη Λα Κορούνια να έχει και 4 βασικούς εκτός τρεις χαφ και ένα στόπερ. Ο άσσος στο 1,60

Α Ολλανδίας: Φίτεσε Φεγενορντ 2 1,62 (15:30)
Δεδομένο πρώτο, η Φίτεσε είναι αδιάφορη, έχει μπει στα πλέι οφ και δεν κυνηγά κάτι. Δεδομένο δεύτερο, η Φίτεσε έχει το μυαλό της στο τελικό του κυπέλλου Ολλανδίας την ερχόμενη βδομάδα. Δεδομένο τρίτο, η Φίτεσε θα αγωνστεί χωρίς τον Φαν Βολγκσβίγκελ (30/18), τον καλύτερό της παίχτη δηλαδή. Δεδομένο, τέταρτο, την παρούσα αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι της Αιντχόφεν με τον Άγιαξ όπερ και σημαίνει ότι ο Αγιαξ είναι πιθανό να χάσει βαθμούς και άρα με νίκη η Φέγενορντ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος αγκαλιάζει τον τίτλο. Δεδομένο πέμπτο, πέραν της αγωνιστικής ανωτερότητας της Φέγενορντ, η Φεγενορντ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και εξαιρετική εκτός έδρας παρουσια. Για όλους αυτούς τους λόγους πάμε στο διπλό.

Σουπερλιγκ: Ηρακλής Παναιτωλικός 1 1,44 (19:00)
Δεν ανακαλύπτω την πυρίτιδα και την γιαγια, εδώ απέναντι που απλώνει τα ρούχα να την ρωτήσω, άσσο θα μου πει. Με τέτοια υπερπροσπάθεια που έκανε ο Ηρακλής δε γίνεται να μην δεν κερδίσει τον αδιάφορο Παναιτωλικό που εκτός έδρας έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισε. Σαν ομάδα ο Παναιτωλικός, είναι εκτός κυκλωμάτων αλλά ο Κωστούλας έχει δείξει ότι είναι Κύριος, δεν θα πάει να κλείσει το σπίτι του Ηρακλή. Ασσος.

Α Ισπανίας: Ρεαλ Μπαρτσελόνα 1 2,15 (21:45)
                     Ρεάλ & Να σκοράρει Κρ. Ρονάλντο 3,00
                     Ρεαλ & Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες 3,10
Το μεγάλο Clasico, όχι μόνο της Ισπανίας αλλά και της Ευρώπης γενικότερα θα έλεγα. Η προσμονή είναι πάντα μεγάλη, πόσο μάλλον όταν θα κρίνει επί της ουσίας και έναν ακόμα τίτλο. Τι πιο ωραίο απ τη μία για τη Ρεαλ να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με νίκη επί της Μπαρτσελόνα και τι πιο ωραίο αντίστοιχα για τη Μπαρτσελόνα να ταπεινώσει τη Ρεαλ μέσα στο Μπερναμπεου και να ξανά μπει στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι το μομέντουμ δείχνει ξεκάθαρα Ρεαλ. Η Μπαρτσελόνα είναι σε τραγική κατάσταση, γενικότερα όλη τη χρονιά. Δεν έχει φρεσκάδα, ακόμα και ο Μέσι είναι μακριά απ τον καλό του εαυτό ενώ ο Νέιμαρ σήμερα θα λείψει λόγω τιμωρίας. Η Μπαρτσελόνα προέρχεται απ τον αποκλεισμό κόντρα στη Γιουβέντους, εύκολος αποκλεισμός ακόμα και στη ρεβάνς της Βαρκελώνης δεν έδειξε και τίποτα το ιδιαίτερο. Αντίθετα η Ρεαλ πήρε πανάξια πρόκριση επί της Μπάγερν στην παράταση παρά την ήττα της στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Για μένα πάντως, η επιλογή του Ζιντάν να παίξει αμυντικούς προσανατολισμούς ήταν λάθος. Δεν είναι στο dna της Ρεαλ η άμυνα. Καλώς ή κακώς... Φυσικά το αποψινό παιχνίδι είναι κάτι το διαφορετικό και οι εκτιμήσεις εύκολα μπορούν να πάνε περίπατο. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι η Ρεαλ την παρούσα χρονική στιγμή, όπως και να το κάνουμε είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Για αυτό και πάμε στον άσσο. Ενα ενδιαφέρον στατιστικό λέει, ότι τα 20 απ τα 21 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal (!!!!!). Εξού και η πρώτη απ τις τρεις επιλογές μου. Ο Κρ. Ρονάλντο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και απ τη στιγμή που το βρίσκω στο 3,00 μαζί με τον άσσο, θα το τιμήσω.

Οσο για τα Fun Bet της ημέρας:
Μέσι να σκοράρει ένα γκολ απο φάουλ 10,00
Κρ. Ρονάλντο να σκοράρει ένα γκολ απο φάουλ 10,00
Ακριβές σκορ 3-1 18,00

Τρόπος παιχνιδιού:
Τριάδα:
 Σοσιεδάδ, Φεγενορντ, Ηρακλής σε συνολική απόδοση 3,80

Μονό αποδεκτά: 
Ρεάλ & Να σκοράρει Κρ. Ρονάλντο 3,00
Ρεαλ & Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες 3,10

Καλή τύχη και τα λέμε τα υπόλοιπα σε Facebook και Twitter.