Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Εκτιμήσεις Παρασκευής (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας!! Μετά από πάρα πολύ καιρό επιστρέψαμε. Απολογούμαι για την πολύμηνη απουσία μου, όμως όπως έχω ξαναπεί, ζώντας πλέον στο εξωτερικό, χρόνος δεν περισσεύει πάντα για μελέτη στοιχήματος, πόσο μάλλον για να ανεβάσω προσεκτικά τις προτάσεις μου και να γράφω αναλυτικά στο site.

Και το λέω αυτό διότι το να καταλήξεις σε κάποιες προτάσεις για στοίχημα, θέλει μελέτη, απαιτεί χρόνο αρκετό από την ζωή σου, ώρες κάποιες φορές προκειμένου να βγάλεις μια δυάδα ή τριάδα.

Δεν λες στην τύχη το παιχνίδι είναι over 2,5 ή είναι άσσος, ισοπαλία κτλ. Απαιτεί μελέτη, εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω προτού καταλήξω σε προτάσεις όπως και οι φίλοι-συνεργάτες μου τόσο στην Betsecret.net (Στέλιος Λ.) όσο και στο kokkibet (Μήτσος).

Προσπαθούμε να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι σας και γι'αυτό ακόμα και το στοίχημα που χάνεται, να ξέρετε ότι είναι αποτέλεσμα μελέτης και κατ' επέκταση κερδίσουμε, χάσουμε, έχουμε κεφάλι ψηλά και συνείδηση καθαρή, ότι το παιχνίδι ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ. Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούμε γιατί αυτό είναι το στοίχημα.

Στα γρήγορα τώρα, η δυάδα μου που πρότεινα χθες πέρασα με ένα καλό κέρδος, αλλά τα μεγαλύτερη κέρδη ήταν στο ακριβές σκορ του αγώνα Μπεσίκτας-Λυών 2-1 , όπου η απόδοση είχε ξεκινήσει από 11 (που το έπαιξα χθες) και κατά την διάρκεια της μέρας έπεσε στο 10.

Πολλοί πήγανε ταμείο και γι' αυτό τον λόγο είμαι χαρούμενος. Σας ευχαριστώ για τα θετικά σας μηνύματα, τα έχουμε και αυτά ανάγκη. Κεφάλι χαμηλά και συνεχίζουμε. 

Σήμερα, έχω εντοπίσει αρκετούς αγώνες και αρκετές ευκαιρίες βάση φόρμας, κινήτρου, έδρας, προϊστορίας κτλ. Με τα πολλά οι προτάσεις μου για σήμερα είναι οι εξής:

Μια τριάδα:

Αζαξιό-Νιόρ: 1 στο 2,05

Ρεμς-Νιμ: Goal/Goal στο 1,72

Κολωνία-Χόφενχαιμ: Goal/Goal στο 1,66

Μια δυάδα:

Ακιλιζ 29-Ντόρτντρεχτ: 1 στο 2,05

Νοργουιτς-Μπράιτον: Over 2,5 στο 1,65

Τέλος προσωπικά θα έριχνα και μια ζαριά στον άσσο της Κολωνίας που δίνει 2,87, αλλά μάλλον τελικά θα διαλέξω fan bet ακριβές σκορ 2-1 (στο 10 απόδοση). 

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε. Καλό απόγευμα.

Kokki.