Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1,55 ΕΩΣ ΤΟ 4,00

Πολύ καλή και η χθεσινή μέρα και πλέον είναι γεγονός ότι έχουμε επανέλθει σε γνώριμα επίπεδα επιτυχιών στο site, αφού τόσο το Γενάρη όσο και στο πρώτο 15νθημερο του Φεβρουαρίου τα ποσοστά μας ήταν κάκιστα. Στην ποδοσφαιρική ορολογία, θα λεγα ότι κάναμε μία κοιλιά αλλά εδώ είμαστε και για τις καλές και για τις κακές μας στιγμές.



3 στα 3 λοιπόν χτες σε συνολική απόδοση 4,32 και μάλιστα εύκολα και ξεκούραστα, σε μία μέρα όπου έπασαν πολλά σημεία. Χάθηκαν πολλά λεφτά κυρίως στην Πρέμιερ Λιγκ με Μάντσεστερ Γ και Τσέλσι. Στο Live, είχαμε 1 στα 4 αλλά αυτό το ένα, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική στήλη υπήρξε ικανό για να μειώσει τα χαμένα, μόλις στις 12 μονάδες. 4 παιχνίδια με αποδόσεις που προτάθηκαν 3,25 - 2,00 - 3,00- 3,00. Αντιλαμβάνεστε εύκολα το ρίσκο που είχαν αυτές οι επιλογές. 

Αρκετά φλυάρησα και πάμε στα σημερινά, όπου έχουμε πολλά να πούμε,

Β Εθνική: Καλλιθέα Λαμία 1Χ 2,62 (16:00)
Η Λαμία τον τελευταίο μήνα δεν παίζει τόσο καλά, πηγαίνει λίγο αγκομαχώντας, κερδίζοντας παιχνίδια στο όριο ενώ έκανε και κάποιες γκέλες που έφεραν τον Άρη σε απόσταση βολής αλλά ο Αρης κλώτσησε την ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική χάνοντας με 1-0 απ τα Τρίκαλα και πλέον η διαφορά απ τη Λαμία είναι 6 βαθμοί. Η Λαμία διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και ταυτόχρονα την καλύτερη άμυνα όχι μόνο στη Β Εθνική άλλα σε όλα τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Εν τούτοις, σήμερα θα την κοντράρουμε και αυτό διότι περαν του ότι έχει χάσει τη φρεσκάδα της ως ομάδα θα έχει και 2-3 σημαντικές απουσίες. Η Καλλιθέα θέλει βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας είναι αξιοπρεπής. Βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και μπορεί να βάλει δύσκολα στη Λαμία. Στο 1Χ λοιπόν, σε αποδ 2,62. Στη Stoiximan, το 1Χ έχει ανέβει στο 3,05.



Α Ιταλίας: Πεσκάρα Μίλαν 2 1,55 (16:00)
Δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες αναλύσεις για το διπλό της Μίλαν. Η Πεσκάρα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρακτικά έχει ήδη πέσει μένει μόνο το μαθηματικό μέρος για την εξακρίβωση αυτού. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες 3αρες και 4 συνεχόμενες ήττες. Η Μίλαν από την άλλη θέλει νίκη και μόνο νίκη για να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται απ τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και πρά την απουσία του Σούσο (27/6) και του Μποναβεντούρα (19/3) θα πάω στο διπλό. Η επιθετική τριάδα των Ροσονέρι θα αποτελείται απ τους Ντεουλοφέου, Μπάκα και Οκάμπος. Ποιοτική αν μη τι άλλο. Αν δεν καταφέρουν ο Μπάκα και η παρέα του να βάλουν γκολ στην άμυνα της Πεσκάρα, ας το παρατήσουν το άθλημα καλύτερα. Η Πεσκάρα να πουμε ότι σε 29 αγωνιστικές έχει δεχθεί 66 γκολ...

Α Αυστρίας: ΑΛΤΑΧ Σάλτσμπουργκ 1Χ 2,62 (17:15)
Εδώ θα ρισκάρουμε και θα πάμε στην κόντρα του φαβορί. Οι αποδόσεις αδικούν την Αλταχ. Παίζει ο δεύτερος με τον πρώτο. Ναι μεν η Σάλτσμπουργκ είναι ένα επίπεδο πάνω απ όλες τις ομάδες της Αυστρίας ωστόσο δεν είναι η χρονιά όπου η Σάλτσμπουργκ θα κάνει περίπατο. Φέτος το μπάτζετ έχει πέσει σε σχέση με άλλες χρονιές. Η Αλταχ εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και μετρά (10-2-1). Παραδοσιακά η Αλταχ εντός έδρας είναι δυνατή, πέρσι μάλιστα στο ένα απ τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που είχαν οι δύο ομάδες, το κέρδισε με 1-0. Το ρίσκο του να κοντράρεις την Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία είναι προφανές. Ωστόσο, αφενός επειδή η Αλταχ εντός έδρας είναι δυνατή και αφετέρου επειδή η Σάλτσμπουργκ δεν είναι τόσο ισχυρή θεωρώ ότι αξίζει μια ζαριά στην έκπληξη.

ΣουπερΛιγκ: ΑΕΚ Παναθηναϊκός Χ2 1,75 (19:30)
                      Anytime Scorer Μπεργκ 4,00 (19:30)
Σε ένα ντέρμπι πάντα είναι επίφοβο να κάνεις την οποιαδήποτε εκτίμηση διότι μπορείς εύκολα να εκτεθείς. Εν τούτοις, εκτιμώ ότι ο Παναθηναϊκός, δεν θα χάσει απ την ΑΕΚ, γενικά το βλέπω ισορροπημένο το παιχνίδι. Η διακοπή σίγουρα έκανε καλό στον Παναθηναϊκό καθ ότι προερχόταν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το όποιο ναι μεν κέρδισε εύκολα με 1-0, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο από άποψη τακτικής και το σκορ κολακεύει τον Ολυμπιακό ωστόσο κατανάλωσε πολύ ενέργεια και χρειαζόταν μέρες ξεκούρασης. Στη δουλειά του Ουζουνίδη έχω αναφερθεί πολλάκις, ο Εβρίτης τεχνικός και σήμερα δεν προτίθεται να αλλάξει το πλάνο του και θα παρατάξει τους πράσινους με το κλασικό 4-4-2. Απ την άλλη η ΑΕΚ είναι αισθητά ανεβασμένη με τον Χιμένεθ στον πάγκο. Ο Χιμένεθ επίσης κάνει πολύ καλή δουλειά, η ΑΕΚ μη ξεχνάμε ότι κέρδισε εύκολα και τον Ολυμπιακό ενώ προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων. Ο Αραούχο είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Όπως έγραψα και πριν το παιχνίδι το βλέπω ισορροπημένο, εκτιμώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα κλικ καλύτερος και γι αυτό αν φύγει απ το Χ το παιχνίδι το βλέπω να πηγαίνει προς τα δεξιά. Η Stoiximan δίνει τον Μπεργκ στο 4,00 να σκοράρει στο ματς, προφανώς αγοράζω την απόδοση λέω και ευχαριστώ.




Τεννις: Φεντερερ Ναδαλ 2 2,26 (20:00)
Ο μεγάλος τελικός στο ATP του Μαϊάμι. Προμηνύεται ένας συναρπαστικός τελικός για τους λάτρεις του αθλήματος. Σε σκληρή επιφάνεια. 13η εμφάνιση για το Ναδαλ στο συγκεκριμένο τουρνουά, έχοντας τέσσερις τελικούς στο βιογραφικό του, το 2005, το 2008, το 2010 και το 2014 αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανέναν εξ αυτών. αποτελεί το μοναδικό Masters 1000, που δεν έχει στη συλλογή του. Ο Ισπανός θα προσπαθήσει να σηκώνει το 70ο τρόπαιο στην καριέρα του κόντρα στον βασιλιά Φέντερερ, Ενας τελικός FEDAL είναι 50/50, τι κι αν ο βασιλιάς Φεντερερ είναι στα 35 του και ο Ναδαλ στα 31, δυο μήνες πριν μας χάρισαν έναν μυθικό τελικό στο Αυστραλιανό Οπεν με τον Φέντερερ να κερδίζει με 3-2 σετ τον Ναδαλ. Εκπληκτική η χρονιά και για τους δύο. Ο Φέντερερ θεωρητικά είναι οριακά το φαβορί ωστόσο θα επιλέξω τον Ναδάλ εκτιμώντας ότι ήρθε η ώρα να πάρει ένα τρόπαιο που του λείπει απ τη συλλογή του.

Καλή τύχη.