Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ITALIAN STYLE

Τρομερή μέρα η χθεσινή. Η δυάδα στο site με Λούτον (2,20) και Ρεαλ (1,67) πλήρωσε εύκολα & ξεκούραστα από ημίχρονο, στο Live ειχαμε 2 στα 2 και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε απ το fun bet σε απόδοση 12,00, με το ακριβές σκορ στο Παναθηναικός Βέροια. Αυτό ναι, είναι το Betsecret, έτσι όπως το ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια, διότι το απόλυτο μηδέν του προηγούμενου Σ/Κ, αν θέλετε, μου πείραξε και τον εγωισμό...



Αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά,

Α Ιταλίας: Ουντινέζε Γιουβέντους 2 1,45 (16:00)
Η Γιουβέντους με νίκη σήμερα επί της ουσίας καθαρίζει, ένα ακόμα πρωτάθλημα, θα πάει στο +10 απ τη Ρόμα και η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος. Θα μου πείτε έχει δρόμο το πρωτάθλημα ναι οκ αλλά ουδείς πιστεύει ότι αυτή η Γιουβέντους μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα. Ο Αλέγκρι αφού πειραματίστηκε λίγο στην αρχή του πρωταθλήματος, έκανε κάποια λάθη, έκτοτε η Γιουβε πάει τρένο, νικάει λοιπόν απόψε, καθαρίζει το πρωτάθλημα και στρέφεται πλέον μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απ την άλλη η Ουντινέζε είναι παντελώς αδιάφορη, δεν έχει να επιδείξει απολύτως τιποτα στο πρωτάθλημα, μία βαρετή χρονιά θα λέγαμε. Σήμερα θα της λείψει και ο πρώτος της σκόρερ Τερό. Νομίζω το διπλό έστω και στο 1,45 οριακά είναι αποδεκτό.



Α Ιταλίας: Τορίνο Παλέρμο Combo 1 & Over2.50 2.10 (16:00)
Για την Τορίνο τα έχουμε πει πολλάκις, απ την αρχή της χρονιάς, είναι ομάδα που η επιθετική της τριπλέτα μπορεί να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα. Ο Μπελότι όπως φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα είναι σε μεγάλα κέφια και μόνος του μπορεί να καθαρίσει την άμυνα της Παλέρμο. Η Τορίνο έκανε μία κοιλιά, τον προηγούμενο μήνα, ο Μιχαίλοβιτς δεν επιτρέπει τον εφησυχασμό στους παίχτες του. Απ την άλλη η Παλέρμο, πρακτικά ετοιμάζεται για τη Serie B, ο Τζιαμπαρίνι, ο γραφικός της πρόεδρος, που αλλάζει 6-7 προπονητές τη χρονιά δήλωσε ότι αποχωρεί και στην ομάδα θα μπουν κάτι Αμερικάνοι επενδυτές και ανέφερε ένα ποσό περί τα 200 εκατ. ότι θα βάλουν. Γνώμη μου; Να το πω απλά; Μπουρδες και παραμύθια. Η άμυνα της Παλέρμο θυμίζει παιδική χαρά και αν η Τορίνο μπει με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο θα μας πληρώσει ο άσσος και το over.



Καλή τύχη.