Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ

Κάνοντας τον απολογισμό, όπως έγραψα και στο facebook, έκλεισε ένα εξαιρετικό ΣΚ. Τρομερό το Σάββατο, 2/2 στο site, 2/2 στο live κ το fun bet με 5-0 σκορ του Παναθηναϊκού (12,00). Ενώ την Κυριακή 2/3 στο live κ 1/2 στο site με κοινό παρανομαστή ότι χάθηκε η Γιουβέντους. Χτες το καλό σερί συνεχίστηκε, αφού πληρωθήκαμε το επόμενο γκολ του Πανιωνίου σε απόδοση 3,00.

Αυτά τα αφήνουμε στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά, όπου φυσικά δεσπόζουν τα δύο μεγάλα παιχνίδια ρεβανς για τη φάση των 16. Άρσεναλ Μπάγερν και Νάπολι Ρεαλ Μαδρίτης. Ασφαλώς τα σκορ των α' αγώνων δίνουν ένα σαφές προβάδισμα σε Μπάγερν και Ρεαλ. Ειδικότερα για τη Μπάγερν, αν δεν συμβεί κάποιο θαύμα η υπόθεση πρόκριση είναι τελειωμένη. Ο Βενγκέρ επί της ουσίας δείχνει να τα έχει χαμένα, έχει χάσει και τα αποδυτήρια. Αν δείτε και την 11αδα που κατέβασε στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ θα καταλάβετε πολλά. Μοιάζει σαν να έχει τσακωθεί με την ποδοσφαιρική λογική, τα σχολιάζαμε άλλωστε και στο twitter. Εν πάση περιπτώσει, το παιχνίδι είναι στοιχηματικά αδιάφορο... εκτός και αν κάποιος πιστεύει ότι η Αρσεναλ θα ανατρέψει το 5-1 του α αγώνα. Δε γίνονται θαύματα....

Στο άλλο παιχνίδι, είχαμε επίσης γκολ και θέαμα, με τη Ρεαλ να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει με 3-1 και η Νάπολι να μένει με τις εντυπώσεις. Αμφότερες οι ομάδες διακρίνονται για την τρομερή ποιότητα απ τη μέση και μπροστά και για την άμυνα.... με τα μάτια. Ειδικά αυτή της Ρεαλ, σκοράρουν και κουτσοί... Η Νάπολι δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα αυτό είναι σίγουρο. Όπως σίγουρο είναι ότι από κάποια στιγμή και μετά θα πρέπει να πάρει ρίσκα. Και όταν θα αφήσεις χώρους στη Ρεαλ, με Μπέιλ και Κρ. Ρονάλντο ξεκούραστους αντιλαμβάνεται κανείς ποιο θα είναι το επακόλουθο. Το αμφισκορο είναι μόλις στο 1,44 ενώ το Over 2.5 στο 1,47. Και τη γιαγιά μου στο νησί να την ρωτήσω, over θα μου πει. Εγώ θα πάω σε κάτι πιο δύσκολο. Να σκοράρει η Νάπολι τουλάχιστον 2 γκολ. Over 1.50 Νάπολι λοιπόν σε αποδ 2,00.

Καλή τύχη.