Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....

Η αλήθεια είναι ότι αδυνατώ να θυμηθώ σαββατόκυριακό, αυτά τα 9 χρόνια που μαστε παρέα στο Betsecret όπου μείναμε στο απόλυτο μηδέν. 0 στα 5 στο site και 0 στα 3 στο live. Έγινε αρνητικό ρεκόρ. Γι αυτό επέλεξα να αποστασιοποιηθώ στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, να καθαρίσει το μυαλό και να επανέλθουμε στα συνήθη ποσοστά για Betsecret γιατί τόσο ο Ιανουαρίος όσο και ο Φεβρουαριος δεν μας έχουν πάει καλά και αυτό φαίνεται και στην μπάνκα της εκάστοτε στήλης. Ακόμα και το Live που όλα τα χρόνια έχουμε τρελά νούμερα (και τα γραπτά μένουν) ακόμα και εκεί υπάρχει απλά ένα μικρό κέρδος.

Τέλος πάντων, η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα και συνεχίζουμε δυνατά άλλωστε να πάμε χειρότερα απ ότι στο προηγούμενο Σ/Κ δεν γίνεται...

Β Αγγλίας: Γέοβιλ Λούτον 2 2,20 (17:00)
Απ την μία η Γέοβιλ όντας στο +11 απ τη ζώνη του υποβιβασμού μάλλον αισθάνεται κάπως άνετα και απ την άλλη η Λούτον που καίγεται για τη νίκη καθ ότι είναι στο -4 απ την 3η Καρλάιλ και το εισιτήριο της απευθείας ανόδου. Η Λούτον είναι απ τα βαριά ονόματα της κατηγορίας, έχει καλό ρόστερ, εκτός έδρας τα πηγαίνει σχετικά καλά (6-7-3). Εχει υποχωρήσει στη βαθμολογία καθ ότι έχει κάνει μία κοιλιά με μολις 2 νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Κατά συνέπεια η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος για να μη χαθεί η επαφή με την 3η θέση και παίζει σε μία έδρα όπου η Γέοβιλ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, έχει φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα, διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Παιχνίδι που το βλέπω για 0-1, 1-2. Θα μας βγάλει την ψυχή αλλά νομίζω ότι το 2,20 του διπλού κρίνεται επαρκές.

Α Ισπανίας: Ειμπάρ Ρεαλ 2 1,675 (17:15)
Βλέπω το κουπόνι του ΟΠΑΠ, το διπλό στο 1,35 που δεν το παίζουν ούτε οι φυλακισμένοι, ανοίγεις τις εταιρίες στο internet, το διπλό στο 1,67. Μιλάμε για το ίδιο παίχνίδι; Χαοτική η διαφορά. Στο 1,35 θα έκανε σκέψεις κόντρας και στο 1,67, θα το παίξω και θα πω και ευχαριστώ. Η Ειμπαρ εντός έδρας είναι δυνατή, είναι απ τις έδρες που προσωπικά σέβομαι, είναι σε καλή κατάσταση αλλά τα περιθώρια για νέα γκέλα της Ρεαλ στένεψαν καθώς η ισοπαλία στην εμβόλιμη αγωνιστική με τη Λας Πάλμας την οποία πήρε στα τελευταία λεπτά, όπου και ισοφάρισε απο 1-3 σε 3-3, την έριξε στην δεύτερη θέση. Θα είναι πραγματική αποτυχία αν χαθεί το πρωτάθλημα απ τη χειρότερη Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών. Παρ ότι η Ρεαλ έχει Τσάμπιονς Λιγκ μεσόβδομαδα όπου πηγαίνει στην Νάπολι και παρ οτι λειπουν Μπειλ και Κρ. Ροναλντο, νομίζω ότι μπορεί να το πάρει το παιχνίδι, έστω και δύσκολα.

Καλή τύχη και για οτιδήποτε νεότερο, θα ενημερώσω σε Facebook και Twitter, κατά τα γνωστά.