Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν πήγε καλά η χθεσινή μέρα αφού το κοντέρ έγραψε 1 στα 3. Χάσαμε τον άσσο της Φόρφαρ παρ ότι προηγούνταν με 1-0 έως το 75' για να δεχθεί ύστερα την ανατροπή όπως επίσης και το διπλό του Παναθηναϊκού, με μισή ευκαιρία που έκανε ο Ηρακλής έβαλε το γκολ. Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες, δεν έβαλε το δεύτερο γκολ και η μπάλα τον τιμώρησε. Στο live, τέλος, χάσαμε τον άσσο της Σεβίλλης.

Πάμε στα σημερινά, 

Καταρχήν ήδη έχει ανέβει από χτες 2αδα μόνο για Β Εθνική, στο facebook. Τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 15:00. Παρ ότι σκεφτόμουν αυτή τη βδομάδα να μην ασχοληθώ με τη Β Εθνική. η χθεσινή γκέλα του Απόλλων, έδωσε ένα πάτημα για να ασχοληθώ με το διπλό του ΟΦΗ, για να κυνηγήσει απλά, τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει για άνοδο (πρακτικά έχει ελάχιστες έως μηδαμινές) και το συνδύασα με τον άσσο της Καλλιθέας κόντρα στον αδιάφορο πλέον Αγροτικό Αστέρα. Είναι απ τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει η Καλλιθέα ώστε να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή.



Απ τα υπόλοιπα,

Α Ολλανδίας: Φέγενορντ Αλκμάαρ 1 1,44 (15:30)
Δεν ανακαλύπτω την Αμερική. Η Φέγενορντ προέρχεται από γκέλα σοκ στο ντέρμπι του Ρότερνταμ, απ την Σπάρτα, όπου και ηττήθηκε με 1-0 και η διαφορά ψαλιδίστηκε στους 4 βαθμούς απ τον Αίαντα και πλέον τα περιθώρια για νέα γκέλα στενεύουν, πόσο μάλλον όταν την επόμενη βδομάδα έχει παιχνίδι, εκτός έδρας με τη Χέρενφεν. Η Φέγενορντ μέσα στην έδρα της, είναι πολύ δυνατή (9-3-0), δεν δίνει δικαίωμα αμφισβήτησης και κόντρα στην Αλκμάαρ που δεν είναι σε καλή κατάσταση οφείλει να επανέλθει στις νίκες. Ο άσσος στο 1,44.

Α Ισπανίας: Θέλτα Βιγιαρεαλ 2 Draw No Bet 1,83 (19:30)
Σημείο που απορρέει απ το ρεπορτάζ και εξηγούμαι. Καταρχήν η Βιγιαρέαλ κυνηγά την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι στο -4 απ την Ατλέτικο, η Ατλέτικο χτες κέρδισε και άρα η διαφορά πήγε στο -7, αν θέλει λοιπόν να συνεχίσει να ελπίζει για το όνειρο η Βιγιαρεάλ οφείλει να περάσει και απ το Μπαλαίδος. Η Θέλτα απ την άλλη είναι στη μέση της βαθμολογίας και πρακτικά αδιάφορη. Το σημαντικό είναι ότι η Θέλτα θα προχωρήσει σε ροτέισον λόγω του παιχνιδιού που ακολουθεί με την Κράσνονταρ. Η Θέλτα κέρδισε με γκολ στο 89, 2-1 τους Ρώσους και πήρε ένα μικρό προβάδισμα. Το ροτέισον θα είναι ευρύ και κατά συνέπεια το διπλό αξίζει!! Ενδεικτικά αναφέρω ότι εκτός για τη Θέλτα είναι ο Γκουιντέτι, ο Κάστρο, ο Σίστο, ο Πάμπλο Ερνάντες ενώ ο παιχταράς Άσπας θα μείνει εκτός 11αδας. Επειδή σέβομαι τη δύναμη της Θέλτας εντός έδρας, δεν πηγαίνω στο διπλό του 2,65 αλλά στο Draw No bet σε αποδ 1,83, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρω το κεφάλαιο μου πίσω.

Σουπερλιγκ: ΑΕΚ ΠΑΟΚ Χ2 1,60 (19:30)
Το ντέρμπι των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ και αυτό από μόνο του λέει πολλά και μπορείς εύκολα να εκτεθείς όταν κάνεις εκτιμήσεις. Εν τουτοις, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμή παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, χαίρεσαι να την βλέπεις την ομάδα του Ιβιτς. Γενικά καθ όλη τη χρονιά ο ΠΑΟΚ έπαιζε καλή μπάλα απλά του έλειπε ο φορ που θα κάνει τις φάσεις γκολ. Αυτός ο φορ βρέθηκε και είναι ο Πρίγιοβιτς. Προέρχεται απο σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, καθαρή νίκη με τον δικέφαλο να είναι ανώτερος σε όλο το παιχνίδι. Η ΑΕΚ απ την άλλη ναι μεν έχει μία βελτίωση με τον Χιμένεθ στον πάγκο αλλά το ρόστερ της, δεν είναι για ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης με τα ψέματα προσπαθεί να φτιάξει ομάδα, δεν γίνεται αυτό. Κατά συνέπεια, θα πάω με την καλύτερη ομάδα και αν μη τι άλλο πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να μη χάσει απόψε στο ΟΑΚΑ.

Καλή τύχη.